Αποκλειστικό: Ταραμπάνκο – Χωρινός: Δεν είναι πια μαζί! Τέλος στη σχέση τους
Showbiz

Αποκλειστικό: Ταραμπάνκο – Χωρινός: Δεν είναι πια μαζί! Τέλος στη σχέση τους

Ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Κώστας Χωρινός δεν είναι πια μαζί!

Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Κώστας Χωρινός, οι οποίοι συζούσαν, πριν από περίπου ένα μήνα αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή στις αρχές του χρόνου αν και ήταν μαζί αρκετούς μήνες πριν. Συγκεκριμένα η Κάτια και ο Κώστας γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

Οι δυο τους ήταν συνέχεια μαζί μέχρι τη στιγμή που εκείνη πήρε την απόφαση να πει ναι στην πρόταση να πάρει μέρος στο Survivor, έχοντας την απόλυτη στήριξη του Κώστα. Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από τραυματισμό της και η κοινή ζωή της με τον συντροφό της συνεχίστηκε, κάτω από την ίδια, μάλιστα, στέγη.

Η συγκατοίκηση ήταν και για τους δυο ήταν μια φυσική κατάληξη του έρωτα που ζούσαν εκείνη την περίοδο. Η ίδια μάλιστα είχε ξεναγήσει την κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα στο σπίτι όπου συζούσε με τον αγαπημένο της, με τον οποίο αντάλλασαν τρυφερά μηνύματα με post it στο ψυγείο σχεδόν καθημερινά...Μάλιστα δεν έκρυψε ότι δεν απέκλειε το ενδεχόμενο γάμου και παιδιών με τον Κώστα Χωρινό τονίζοντας όμως ότι προτεραιότητα και για τους δύο είχε η επαγγελματική τους ανέλιξη και η δουλειά.

Όλα έδειχναν ότι λειτουργούσαν τέλεια σε αυτή τη σχέση ίσως και αυτός είναι ο λόγος που η είδηση του χωρισμού «έσκασε» σα βόμβα. Τίποτα δεν προμήνυε μια τέτοια εξέλιξη καθώς έδειχναν ευτυχισμένοι, με την Κάτια Ταραμπάνκο, μάλιστα, να μιλά δημόσια για την προσωπική της ζωή και να φωτογραφίζεται με τον πρώην σύντροφό της σε τρυφερές στιγμές.

«Όταν του είπα ότι θα πάω στο Survivor, μου είπε “πήγαινε”. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και μου είπε πως και εκείνος θα πήγαινε. Κοντεύουμε έναν χρόνο μαζί. Μένουμε και μαζί. Όταν γύρισα μου είπε πως αν δεν επικοινωνούσε μαζί μου σε μια εβδομάδα θα ερχόταν με αεροπλάνο να με πάρει. Είχε αγχωθεί για την εικόνα μου», είχε πει χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το Survivor μιλώντας για εκείνον ενώ τις πρόσφατες φήμες περί γάμου τις είχε διαψεύσει.

Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην πλέον ζευγαριού, ο χωρισμός δεν ήταν άσχημος και οι δυο τους κράτησαν τις καλές στιγμές που έζησαν μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved