Κικίλιας-Μπαλατσινού: Οι τελευταίες ετοιμασίες για τη βάφτισή του γιου τους! Πού και πότε θα γίνει;
Showbiz

Κικίλιας-Μπαλατσινού: Οι τελευταίες ετοιμασίες για τη βάφτισή του γιου τους! Πού και πότε θα γίνει;

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού έχουν εδώ και καιρό καταλήξει στο πού και το πότε θα γίνει η βάφτιση του μοναχογιού τους!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για να ζήσει ακόμα μία πολύ ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή του με τη βάφτιση του γιου του.

Ο υπουργός υγείας και η σύζυγός του έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό η βάφτιση να γίνει, σύμφωνα με το ΟΚ, τον ερχόμενο Ιούλιο σε ένα μέρος που η ευτυχισμένη μαμά νιώθει σαν να είναι ο προσωπικός επίγειος παράδεισός της.

Δεν είναι βέβαια τίποτα άλλο από το νησί της Πάτμου στο οποίο τόσο η ίδια όσο και τα μέλη της οικογένειάς της καταλήγουν όταν θέλουν να ξεφύγουν από τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης και την καθημερινότητας.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει προσέξει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά τη βάφτιση του μικρού της τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρούλης είχε έρθει στον κόσμο στις 25 Δεκεμβρίου και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένειά του. Από τότε, η ζωή τόσο της μαμάς όσο και του μπαμπά του άλλαξε και έγινε πιο φωτεινή και χαρούμενη.

Πλέον απολαμβάνουν την οικογενειακή θαλπωρή και φυσικά περιμένουν να μοιραστούν την όμορφη αυτή στιγμή της βάφτισής τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved