Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο χωρισμός, οι φήμες για τρίτο πρόσωπο και η αλήθεια για τον Snik!
Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο χωρισμός, οι φήμες για τρίτο πρόσωπο και η αλήθεια για τον Snik!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι μόνη αφού μαζί με τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στον γάμο τους. 

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που οι δυο τους οδηγήθηκαν σε μία τέτοια απόφαση, αποκαλύπτει ότι οι σχέσεις τους σήμερα είναι άριστες ενώ μιλάει και για την πραγματική σχέση που τη συνδέει με τον Snik!

Διαβάστε τι είπε...

«Αποφασίσαμε να χωρίσουμε γιατί δεν υπήρχε πια η σπίθα ανάμεσά μας. Όταν αυτό συμβαίνει στα 27 σου, είναι λογικό να σκεφτείς: «Έτσι θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα;». Στην ηλικία που είμαι εγώ τώρα είναι λογικό να αποζητώ και το πάθος και την ένταση. Έτσι, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Και μπορεί να μην είμαστε πια ζευγάρι, αλλά επικοινωνούμε καθημερινά και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο. Ακόμη και όταν μετακόμισα σε άλλο σπίτι, ήταν δίπλα μου και με στήριζε».

«Τον τελευταίο καιρό είχαμε γίνει σαν αδέλφια, σαν κολλητοί φίλοι, σαν να ήμασταν πατέρας και κόρη, γιατί έχουμε και διαφορά ηλικίας. Είχαμε όλους αυτούς τους ρόλους, αλλά ταυτόχρονα ήταν και ο σύντροφος που δίπλα του αισθανόμουν ασφαλής. Ήξερα δηλαδή ότι αν τον πάρω τηλέφωνο και του πω το πρόβλημά μου, θα μου το λύσει. Απλά στην πορεία χάθηκε η ερωτική φλόγα και ήμασταν όντως σαν αδελφάκια» πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συνέχισε:

«Άκουσα που είπαν κάπου ότι ο Αριστομένης με έδιωξε από το σπίτι. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και είναι ένα από τα πολλά fake news που κυκλοφορούν».

Όσο για κάποιες φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει λόγω τρίτου προσώπου, η ίδια σχολίασε:

«Ούτε αυτό ισχύει. Αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο, δεν θα το είχατε δει τόσο καιρό που έχω χωρίσει; Ειδικά το πρώτο διάστημα που με κυνηγούσαν οι παπαράτσι και οι δημοσιογράφοι για να μάθουν γιατί χώρισα, όλο και κάτι θα είχε πάρει το μάτι τους. Φαντάσου ότι χώρισα τον Σεπτέμβριο, έχουμε Ιούνιο και δεν έχουν δει κανέναν άλλο άνθρωπο στο πλευρό μου. Ούτε θα έβγαινε ο Αριστομένης να μιλάει με τόσο καλά λόγια για εμένα αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο».

Όσο για τον Snik για τον οποίο γράφτηκαν πολλά λόγω μιας κοινής φωτογραφίας που ανέβασαν πρόσφατα, σε περίοδο που γραφόταν έντονα πως ο γνωστός τράπερ έχει χωρίσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε:

«Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσά μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα. Καταλαβαίνω ότι επειδή έχω χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αν με δουν με κάποιον άντρα, μπορεί να μου τον χρεώσουν ως σχέση. Με ενόχλησε που με θεώρησαν πέτρα του σκανδάλου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved