GNTM: Πέρασε από audition γιος γνωστής τραγουδίστριας!
Showbiz

GNTM: Πέρασε από audition γιος γνωστής τραγουδίστριας!

GNTM: Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο νέος κύκλος του Greece's Next Top Model στο Star.

Ο λόγος για τον Βασίλη Λαζαρίδη, γιος της Μαλλιωτάκη, όπου πέρασε από δοκιμαστικό πριν από λίγες ημέρες.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι μοντέλων έχουν ήδη ξεκινήσει, μετά την ανακοίνωση του νέου μέλους της κριτικής επιτροπής, που δεν είναι άλλη από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τις auditions με τις τέσσερις καρέκλες των κριτών να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τα νέα μοντέλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Star Press, ο 21χρονος Βασίλης Λαζαρίδης, γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη, ήταν ένας από τους υποψήφιους που έκαναν δοκιμαστικό για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού πριν λίγες μέρες, προκειμένου να ενταχθεί στο cast.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γιος της τραγουδίστριας δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει συζητήσεις με την παραγωγή, καθώς και πέρσι είχαν γίνει συζητήσεις για πιθανή συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων.

Ο Βασίλης Λαζαρίδης, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία, ενώ ασχολείται και με το modeling έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχημένες συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved