Άγγελος Λάτσιος: Δείτε τον πρώτη φορά στο δωμάτιό του να παίζει κιθάρα!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Δείτε τον πρώτη φορά στο δωμάτιό του να παίζει κιθάρα!

Έχεις δει τον Άγγελο Λάτσιο στο δωμάτιό του να παίζει κιθάρα; Θα τον δεις και θα πάθεις πλάκα!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου αποκάλυψε πως είναι λάτρης της μουσικής και συγκεκριμένα «γρατζουνάει» την κιθάρα του!

Ο 18χρονος είναι λάτρης του Instagram και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του και πάντα μας εκπλήσσει, όπως και αυτή τη φορά!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο 18χρονος το Σάββατο, 5 Ιουνίου, είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας νεαρός γυμνασμένος άντρας ο οποίος ανεβάζει το εσώρουχό του. Η φωτογραφία ήταν θολή και σε ασπρόμαυρο φόντο.

Θα μπορούσε να ήταν ο ίδιος ο Άγγελος Λάτσιος, όμως είναι αδύνατον να διακρίνει κανείς αν πρόκειται για τον ίδιο, παρ' όλο που και ο άντρας που απεικονίζεται στη φωτογραφία έχει μακριά μαλλιά και ακριβώς το ίδιο στυλ και το ίδιο παράστημα όπως ο γιος της Ελένης Μενεγάκη. Η εν λόγω φωτογραφία από το πρώτο λεπτό που ανέβηκε δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια, που έγιναν χιλιάδες με του μισούς χρήστες να είναι ιδιαίτερα αρνητικοί σε μία τέτοια αποκαλυπτική φωτογραφία και τους άλλους μισούς να εγκρίνουν την καλλιτεχνική οπτική ενός γυμνού αντρικού σώματος.

Μετά τη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις, ο Άγγελος Λάτσιος δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του

Αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το δωμάτιό του να παίζει κιθάρα!

Δείτε τον στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved