Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της! «Προδόθηκε» στη νέα της φωτογραφία και μας τρέλανε
Showbiz

Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της! «Προδόθηκε» στη νέα της φωτογραφία και μας τρέλανε

Μας τρέλανε η Ελένη Mενεγάκη με τη νέα της φωτογραφία και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της είναι γεγονός.

Μπορεί σε αυτή τη φάση της ζωής της να έχει αφιερώσει το 100% στο σχεδιασμό της νέας της εκπομπής, ωστόσο κάνει και τις αλλαγές της και μάλιστα από εκείνες που δεν περιμένει κανείς από την Ελένη.

Στις τελευταίες της φωτογραφίες λοιπόν προσέξαμε τη νέα της αλλαγή. Μπορεί σε όλες αυτές που κατά καιρούς ανεβάζει η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram να εκθειάζουμε τα υπέροχα σύνολα της, στην πιο πρόσφατη όμως ζηλέψαμε τα κοσμήματά της και ποιο από αυτά φορά σπάνια; Τα σκουλαρίκια.

Συνήθως η Ελένη δεν επιλέγει ως βασικό αξεσουάρ τα σκουλαρίκια αφού αφήνει τα μαλλιά της κάτω κι έτσι είναι κάτι που δεν την απασχολεί στο να φαίνεται. Ασφαλώς κι έχει φορέσει και μάλιστα πολλές φορές αλλά δεν είναι από τα αυτά τα αξεσουάρ που προσέχει κανείς πάνω της.

Αυτή τη φορά όμως βλέποντας τη νέα της φωτογραφία διαπιστώσαμε κι ένα διακριτικό δεύτερο σκουλαρίκι, ένα υπέροχο λαμπερό διαμαντάκι. Είναι κάτι που αν παρατηρήσεις τις παλαιότερες φωτογραφίες της δεν θα δεις.

Δες το κι εσύ τώρα στη gallery

Σε ό, τι αφορά τώρα στη νέα της εκπομπή, μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή και τον παραγωγό της νέας της εκπομπής Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν βρίσκονται διαρκώς στα γραφεία του Μεγάλου Καναλιού, με την παρουσιάστρια να ασχολείται διεξοδικά με όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται τόσο με τους συνεργάτες όσο και τα σκηνικά της εκπομπής.

Μέχρι στιγμής το σίγουρο είναι πως η εκπομπή θα ενταχθεί στην καθημερινή, μεσημεριάτικη ζώνη του καναλιού, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ώρα, ενώ θα βγαίνει από τα σύγχρονα πλατό που χρησιμοποιεί ο σταθμός στον Γέρακα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved