Νέλλη Γκινή: «Έζησα όμορφες και άσχημες περιόδους στην καριέρα μου»
Showbiz

Νέλλη Γκινή: «Έζησα όμορφες και άσχημες περιόδους στην καριέρα μου»

Η Νέλλη Γκίνη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής;

Μεγάλη καριέρα στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Ποια στιγμή ξεχωρίζετε; Ποια συνεργασία αναπολείτε;

Δεν ξεχωρίζω καμία στιγμή ιδιαίτερα, έζησα πραγματοποιώντας τα όνειρα μου, αξιώθηκα δουλεύοντας δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες και ναι, θα έλεγα ότι υπάρχουν στιγμές που αναπολώ παλιές μου συνεργασίες. Δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους διδάχτηκα και θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου, που τους συνάντησα είτε στο σανίδι, είτε στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έζησα τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου, συνεργάστηκα με μεγάλους και σπουδαίους καλλιτέχνες, μόνο τυχερή αισθάνομαι.

Ποιον θεωρείτε τον μεγαλύτερο ζεν πρεμιέ που πέρασε από το Ελληνικό θέατρο;

Μπορώ να σκεφτώ μερικούς, Δημήτρης Χορν, Νίκος Κούρκουλος, Αντρέας Μπάρκουλης, υπήρξαν πολύ καλοί ζεν πρεμιέ, η πορεία τους όμως απέδειξε ότι δεν ήταν μόνο αυτό, υπήρξαν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Πραγματικά μεγάλοι.

Ο βίος σας είναι σαν ένα παραμύθι, που δεν θες να σταματήσεις να το διαβάζεις. Ποια ήταν η πιο όμορφη περίοδος;

Η ζωή μου κάθε άλλο από παραμύθι μοιάζει, ήταν γεμάτη από πολλές ώρες εργασίας και προσωπικής θυσίας. Έζησα όμορφες και άσχημες περιόδους στην καριέρα μου, αυτά όμως μου έδιναν δύναμη να συνεχίσω. Δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έζησα και ζω. Πάλι τα ίδια θα έκανα. Εξάλλου από πολύ μικρή έμαθα να δουλεύω σκληρά και έτσι έμαθα και έτσι συνεχίζω, θέλω να είμαι γερή και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω.

Θα μοιραστείτε μαζί μας μια στιγμή από γύρισμα την οποία δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

Στο στούντιο Λένορμαν στα γυρίσματα του σίριαλ «Η γειτονιά μας», πολλές φορές οι κάμερες χάλαγαν και περιμέναμε ώρες να φτιάξουν και να συνεχίσουμε το γύρισμα, σε μια τέτοια στιγμή φύγαμε και πήγαμε στη Πλάκα, που εμφανιζόταν ο Κώστας Καφάσης, ενημερώνοντας τους υπεύθυνους πού θα μας βρουν, έτσι και έγινε, γυρίσαμε στο στούντιο και βγήκαμε ξημερώματα από εκεί.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved