Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το άλμπουμ της ζωής της στα Άχλα της Άνδρου
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το άλμπουμ της ζωής της στα Άχλα της Άνδρου

Ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι άλλος από τα Άχλα της Άνδρου, εκεί που γνώρισε τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλου και της άλλαξε όλη της τη ζωή! 

Πριν από μερικές μέρες η Ελένη Μενεγάκη καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με νοσταλγική διάθεση από την Άνδρο και συγκεκριμένα από την ξενοδοχειακή επιχείρηση που έχει ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Το Όναρ είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο στα Άχλα της Ανδρου, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω της παρουσιάστριας, η οποία περνά κάθε καλοκαίρι της εκεί.

Ο Μάκης έμαθε ότι πωλείται ένα οικόπεδο στα Άχλα σχεδόν αμέσως μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε επί χρόνια κι έτσι αφού το αγόρασε, έβαλε στόχο να δημιουργήσει εκεί το δικό του επίγειο παράδεισο. Τελικά τα κατάφερε, δημιουργώντας παράλληλα το τέλειο καταφύγιο για εκείνον, την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένεια τους.

Η παραλία Άχλα βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού της Άνδρου, βόρεια της Χώρας και κάτω από το χωριό της Βουρκωτής. Δεν είναι τυχαίο που η παραλία Άχλα χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες της Ελλάδας. Έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει και φυσικά μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε ζηλέψει την παραλία και όχι μόνο!

Όταν λοιπόν ο καιρός φτιάχνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και αυτό για την Ελένη Μενεγάκη ένα πράγμα μόνο σημαίνει: Όναρ, Άχλα, Άνδρος.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το νησί και έχει δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έχει δείξει τις ομορφιές του.

Στα Άχλα είναι ο εαυτός και εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο όμορφες φωτογραφίες από τον παράδεισό της, δείτε τες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved