Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους – Έτσι γνωρίστηκαν
Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους – Έτσι γνωρίστηκαν

Προσωπικά: Στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση ήταν καλεσμένος ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο σεφ που έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού Χρύσας Μιχαλοπούλου, επιτέλους μίλησε δημόσια για εκείνη και εκείνη γι΄αυτόν.


Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν ο σεφ είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου πού θα πήγαινε και απάντησε:

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός. Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

Στο ίδιο δίλημμα κλήθηκε να απαντήσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα», είπε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved