Μπουρδούμης - Δροσάκη: Νέες φωτό από τη βάφτιση του γιου τους Αναστάση!
Showbiz

Μπουρδούμης - Δροσάκη: Νέες φωτό από τη βάφτιση του γιου τους Αναστάση!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη προ ημερών έζησαν ακόμα μία πολύ ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή με τη βάφτιση του γιου τους, τον οποίο ονόμασαν Αναστάση!

Η βάφτιση έγινε στον τόπο καταγωγής της Λένας Δροσάκη στην Πάτρα, με καλεσμένους συγγενείς και ελάχιστους φίλους τους.

Και μπορεί η βάφτιση να έγινε υπό άκρα μυστικότητα όμως ο σήμερα, Κυριακή, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα της βάφτισης και της δεξίωσης που ακολούθησε και ανέβασαν οι φίλοι τους.

Να σας υπενθυμίσουμε η δημοσιογράφος, Μάρτζυ Λαζάρου στην εκπομπή love it είχε αναφέρει ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ετοίμαζαν τη βάφτιση του γιου τους και ότι ο μικρός θα έπαιρνε το όνομα Αναστάσης, από τον πατέρα του ηθοποιού.

Η βάφτιση έγινε στην Πάτρα, εκεί που είχε γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, τον τόπο καταγωγής της Λένας Δροσάκη. Οι νονοί του παιδιού είναι οι φίλοι του ζευγαριού, ο Πέτρος Σοφικίτης και η σύζυγός του Μαρία.

Ο μικρός Αναστάσης Μπουρδούμης μοιάζει πολύ στη μαμά του!

Και μπορεί να είδαμε βάφτιση, όμως δεν θα δούμε ακόμα θρησκευτικό γάμο… Το περιοδικό ΟΚ δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την όμορφη αυτή οικογενειακή στιγμή του ζευγαριού.

Δείτε τις παρακάτω στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved