Χριστίνα Μπόμπα: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο  - Λύγισε μιλώντας για τα δίδυμα
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Λύγισε μιλώντας για τα δίδυμα

 Η Χριστίνα Μπόμπα σήμερα, 28 Ιουνίου, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τα δίδυμα κορίτσια της και φυσικά πάντα στο πλευρό της ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Το ζευγάρι έκανε δηλώσεις και μιλώντας για την πρώτη στιγμή που πήραν στην αγκαλιά τους τα κοριτσάκια τους συγκινήθηκαν.

Η Χριστίνα Μπόμπα πιο όμορφη από ποτέ μίλησε για τις κόρες της, τον τοκετό, τον θηλασμό των διδύμων και ο Σάκης Τανιμανίδης περιέγραψε πώς ένιωσα όταν είδε τα… Τανιμανιδάκια του όπως τα αποκαλεί!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χριστίνα είχε δημοσιεύσει την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τις κορούλες της, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί!
Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.
Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!".

Μας ξενάγησε στο γεμάτο δώρα και λουλούδια δωμάτιο του μαιευτηρίου και έγραψε: «Τόσο ροζ παντού» και σήμερα δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία της από το μαιευτήριο.

Στη συνέχεια έχοντας τον Σάκη Τανιμανίδη στο πλευρό της βγήκε από το μαιευτήριο και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω στην εκπομπή, Ευτυχείτε και λύγισε η γλυκιά μανούλα!

Να τους ζήσουν τα κορίτσια τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved