Γερμανού: «Είχα φοβηθεί τότε τη Ζέτα Λογοθέτη, που ήταν ένα κουκλί και έπαιζε στο κλιπ του Καλλίρη»
Showbiz

Γερμανού: «Είχα φοβηθεί τότε τη Ζέτα Λογοθέτη, που ήταν ένα κουκλί και έπαιζε στο κλιπ του Καλλίρη»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το άγνωστες προς εμάς σκέψεις της, τότε που ήταν παντρεμένη με το Θάνο Καλλίρη. Η επική ατάκα της παρουσιάστριας για τη Ζέτα Λογοθέτη.

Ο Θάνος Καλλίρης όμως σε κατήγγειλε δημόσια ότι ζήλευες υπερβολικά!

Και ήταν τόσο περιγραφικός! Με έβαλε σε μια διαδικασία να θυμηθώ το περιστατικό και να ντραπώ πολύ γιατί όσα είπε ήταν αλήθεια. Ήμουν τόσο άρρωστα ζηλιάρα όταν ήμουν μικρή, τόσο πολύ κτητική. Όταν είσαι 24 φοβάσαι αυτή που είναι 17, όταν είσαι 40 φοβάσαι αυτή που είναι 27 και όταν είσαι 55 δεν φοβάσαι καμία! (Γελάει.) Είχα φοβηθεί τότε τη Ζέτα Λογοθέτη, που ήταν ένα κουκλί και έπαιζε στο κλιπ του Θάνου. Έλεγα «Θα μου τον φάει η 17άρα!». Ευτυχώς, ο χρόνος που περνά σου αφαιρεί ομορφιά αλλά σου αφαιρεί και ελαττώματα.

Είχες πει παλιά ότι δεν σε σοκάρει η απιστία. Το λες ακόμα;

Το εννοούσα απόλυτα όταν σ’ το είχα πει. Το είχα βιώσει, το είχα συγχωρήσει και είχα αποδεχτεί ότι ο άνθρωπος δεν είναι 100% μονογαμικό ον. Δεν το διαχωρίζω σε άντρα και γυναίκα. Και με έχουν απατήσει και έχω απιστήσει κι εγώ.

Στη γυναίκα συνήθως είναι η αρχή του τέλους.

Αυτό είναι αλήθεια. Όταν το έκανα, ήταν και το τέλος. Προχώρησα στην επόμενη σχέση.

Στη Ναταλία των 25 ετών τι θα έλεγες τώρα;

«Σταμάτα να είσαι τόσο αφόρητη! Μάθε να φέρεσαι λίγο ώριμα» - δυ­στυχώς την ωριμότητα δεν την αγορά­ζεις από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ. θα προσπαθούσα να την κάνω λίγο πιο σωστή τόσο στις σχέσεις της όσο και επαγγελματικά. Ήμουν ανώριμη. Τότε έκανα το Μβα.3 8ί3Γ Μπαίναμε με τον Κώστα Καπετανίδη στο υπόγειο της Άνωσης (σ.σ. εταιρεία παραγωγής) στο Χαλάνδρι και μέσα σε τρεις ώρες είχαμε γρά­ψει τρία επεισόδια. Ήμασταν η πιο συμφέρουσα εκπομπή του Mega Star - κάναμε 26%-27% κάθε Σάββατο βρέξει-χιονίσει. Τεμπέλικα χρόνια, χρόνια χωρίς ιδιαίτερη φιλοδοξία. Όταν μου έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσω μια καινούρια εκπο­μπή, το Δεν το πιστεύω, όπου βά­ζαμε τους καλλιτέχνες να κάνουν καθημερινά επαγγέλματα, όπως τη Νατάσα Θεοδωρίδου να σερβίρει ποπ κορν στο Village, δεν πήγε και πολύ καλά. Αλλά έπαιζα απέναντι από το πρώτο Big Brother, τι τα θες, Νίκο μου, καμία ελπίδα.

Αν σου έλεγαν τότε ότι το 2021 θα ζούσες την καλύτερη περίο­δο της τηλεοπτικής σου καριέ­ρας, τι θα απαντούσες;

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανα ακόμη τηλεόραση τριά­ντα χρόνια μετά. Στο δικό μου το μυαλό τότε την επιτυχία την έκανες μέχρι τα 33 ή ποτέ. Για μένα αυτό που ονομάζουμε «ευτυχία» ίσως άργησε λίγο. Αλλά στην πραγματι­κότητα με βρήκε στη σωστή στιγμή, ώστε να μπορώ να την εκτιμήσω καλύτερα και να αφοσιωθώ περισσότερο.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved