Άγριες μέλισσες: Γιώργος Ηλιόπουλος: «Ο ρόλος του Προκόπη δεν υπήρχε από την αρχή»
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Γιώργος Ηλιόπουλος: «Ο ρόλος του Προκόπη δεν υπήρχε από την αρχή»

Το καλοκαίρι ο Γιώργος Ηλιόπουλος θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν των «Άγριων Μελισσών» του ΑΝΤ1.

Ευγνώμων, όμως, για όλα όσα του συμβαίνουν, αεικίνητος και πάντα χαμογελαστός, παρά τον φόρτο εργασίας, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ή αλλιώς ο αγαπημένος του κοινού Προκόπης, μιλά για τις μεγάλες επιτυχίες της πορείας του και για τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα.

Πώς αισθάνεστε που η σειρά θα έχει και τρίτη σεζόν, το περιμένατε;

Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο στοίχημα και ένα μεγάλο δώρο αυτή η δουλειά. Στην πορεία μου, δεν θα πω καριέρα μου, μία, δύο, σπάνια τρεις φορές σού δίνεται η δυνατότητα να κάνεις κάτι τόσο σημαντικό. Οι «Μέλισσες» είναι ένα στοίχημα που οφείλαμε να κερδίσουμε, απέδειξε πόση ανάγκη έχει ο κόσμος να ακούσει τη γλώσσα του και να δει τις ιστορίες του. Ο κόσμος, πολλές φορές, ξεχνάει ότι πίσω από εμάς υπάρχει ένα τεράστιο team που εργάζεται σκληρά, οπότε ήταν στοίχημα για όλους. Είναι ένα σίριαλ που φτιάχτηκε από την αρχή, έγινε τεράστια έρευνα, δεν πήραν οι άνθρωποι κάτι να το προσαρμόσουν όπως συνέβαινε στην κρίση. Είναι ένα υπέροχο δημιούργημα από την αρχή. Αυτό κάνει τις «Μέλισσες» μοναδικές στο είδος τους και γι΄ αυτό είμαι εξαιρετικά υπερήφανος.

Γιατί αυτή η σειρά αγαπήθηκε τόσο πολύ;

Αρχικά, για το σενάριό της. Φυσικά και για τον εξαιρετικό θίασο που βλέπει το κοινό. Οι ερμηνείες είναι εκπληκτικές. Η μεγάλη Κάτια Δανδουλάκη ήταν καθηλωτική, νιώθω τιμή που βρέθηκα μαζί της στο ίδιο στούντιο, η Κατερίνα Διδασκάλου στα τελευταία επεισόδια της σεζόν ήταν ανατριχιαστική, ο Λεωνίδας Κακούρης, οι τρεις αδερφές, όλοι συγκλονιστικοί. Είμαι πολύ τυχερός, επίσης, που παίζω στις περισσότερες σκηνές με τον Αλέξανδρο Καλπακίδη, είναι πλέον οικογένεια για μένα.

Όταν σας έγινε η πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», πιστεύατε ότι ο ρόλος του κουρέα Προκόπη θα αγαπηθεί τόσο;

Αν και δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσει για καριέρα, το είχα νιώσει και, για να είμαι ειλικρινής, κάνουμε αυτή τη δουλειά για να εισπράξουμε αγάπη. Όταν ο κόσμος στη δίνει απλόχερα, μόνο ευγνωμοσύνη νιώθεις. Ο κόσμος μού δείχνει την αγάπη του σε κάθε ευκαιρία, στον δρόμο, στο σούπερ μάρκετ, παντού, ακόμη και στην εποχή του κορονοϊού. Είναι υπέροχο να μπαίνεις στο σπίτι του κόσμου απρόσκλητος και να γίνεσαι αποδεκτός, αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Αξίζει να πω ότι μου είχε προταθεί τρεις φορές να πάω για κάστινγκ κι επειδή έκανα περιοδεία, δεν είχα πάει. Όταν με πήραν τρίτη φορά, λέω θα πάω, κάτι καλό συμβαίνει εδώ, είναι σημαδιακό. Ο ρόλος του Προκόπη, δε, δεν υπήρχε από την αρχή. Οπότε ήταν όλα καρμικά.

Πώς προσεγγίσατε τον χαρακτήρα;

Προσπάθησα να ζωντανέψω τον ρόλο του Προκόπη μέσα από μνήμες που είχα από το σπίτι μου, είμαι από μία λαϊκή οικογένεια, αλλά και από στοιχεία του ελληνικού κινηματογράφου. Θέλησα, αν και εμφανίζεται, λίγο να τον κάνω αγαπητό. Νομίζω τα κατάφερα. Το δώρο βέβαια που μου έκαναν οι σεναριογράφοι στην περσινή σεζόν είναι ότι είδαμε τον Προκόπη και σε πιο δραματικές στιγμές. Ο θεατής με ακολούθησε και σε αυτό και ήταν μοναδικό.

Πηγή: Tv Tύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved