Showbiz

Οι προκλητικές δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

Gossip-tv Team

Ο Μέμος Μπεγνής τον χειμώνα που πέρασε πρωταγωνίστησε στον ντόρο που ξέσπασε στην Κύπρο με αφορμή μία σκηνή με gay φιλί η οποία και προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση ΡΙΚ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το φιλί που ανταλλάσσει με τον ηθοποιό Νίκο Γκέλια στη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας» η οποία γνώρισε τον περασμένο χειμώνα υψηλή τηλεθέαση.

Η σκηνή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και μία τηλεθεάτρια τοποθετήθηκε δημόσια αναφέροντας στο μήνυμα που έστειλε προς τους συντελεστές της σειράς: «Θα μπορούσατε να αφήσετε πίσω τη σκηνή με τους ομοφυλόφιλους. Είπαμε ο κάθε ένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του αλλά από κρατικό κανάλι δεν θα έπρεπε να το δούμε αφού καταλάβαμε πιο πριν τι συμβαίνει με αυτούς τους δύο. Έπρεπε να δούμε και την πράξη;»

Ο Μέμος Μπεγνής όμως… αγρόν αγόραζε αφού στο Πρωινό σήμερα δήλωσε πανευτυχής για τη σκηνή αυτή. Συγκεκριμένα σχολίασε: «Ήταν το πρώτο φιλί στην Κυπριακή τηλεόραση. Και είναι πολύ καλό αυτό γιατί βλέπεις ότι η κοινωνία προχωράει, ανοίγουν πιο πολύ οι ορίζοντές μας… Χάρηκα πολύ. Στο 2021 μου φαίνεται αδιανόητο να συζητάμε ένα gay φιλί στην τηλεόραση».

Και συνέχισε: «Δεν θα με ενοχλούσε να το έβλεπε το παιδί μου αν ήμουν γονιός. Όπως δεν θα με ενοχλούσε αν ο γιος μου μου έλεγε ‘μπαμπά μου αρέσουν τα αγόρια’ ή η κόρη μου μου έλεγε, ‘μπαμπά μου αρέσουν τα κορίτσια’. Θα το θεωρούσα το ίδιο φυσιολογικό με το να μου πει ο γιος μου ‘μου αρέσουν τα κορίτσια’».

Με τέτοιες δηλώσεις, μάλλον δεν θα έπρεπε να αναρωτιέται γιατί συχνά γίνεται παραλήπτης υβριστικών σχολίων καθώς όπως σχολίασε στο Πρωινό: «Έχω δεχθεί κατά καιρούς πολύ υβριστικά μηνύματα στα social media για κάποιες απόψεις μου».

Και μυαλό όμως… δεν βάλατε κύριε Μπεγνή. Γιατί καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας να μείνετε με νύχια και με δόντια στη δημοσιότητα όμως κάποιος πρέπει να σας ενημερώσει πως υπάρχουν και άλλοι, πιο σεβαστοί τρόποι για να τα καταφέρετε. Αρκεί μόνο λίγο ταλέντο και το χάρισμα της υποκριτικής τέχνης για να μπείτε στις καρδιές του κόσμου και να μείνετε εκεί.

Και θα πρέπει να θυμάστε κάτι. Ότι ο κόσμος δεν ξεχνά! Φάνηκε στο πώς σας υποδέχτηκαν στην τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή σας στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Το Twitter έκανε… πάρτι σχολιάζοντάς τον αρνητικά, παρ’ όλου που εκεί ο Μέμος Μπεγνής προτίμησε να τραγουδήσει και όχι να κάνει άλλη μία προκλητική δήλωση.

Tweets τύπου «Όσο τραγουδάει ο Μπεγνής πάω να βρω επιγονατίδες για να προσκυνήσω τη Βανδή μετά» ή «Ο Μπεγνής είναι η αδιάφορη σαλάτα που τρως πριν το κυρίως» είναι χαρακτηριστικά της αντιπάθειας που τρέφει ο κόσμος στο πρόσωπό του. Και αυτό, αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να τον προβληματίσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved