Βαλάντης - Έλενα Γκρέκου: Ο γιος τους μεγάλωσε πολύ και είναι αγνώριστος!
Showbiz

Βαλάντης - Έλενα Γκρέκου: Ο γιος τους μεγάλωσε πολύ και είναι αγνώριστος!

Ο Βαλάντης ο γνωστός τραγουδιστής από τον γάμο του με την επίσης τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου έχουν αποκτήσει τον γιο τους Χάρη.

Το παιδί όχι απλά έχει μεγαλώσει αρκετά αλλά πλέον δεν μοιάζει και τόσο πολύ με τον μπαμπά του όπως παλαιότερα. Πρόσφατα, η Έλενα Γκρέκου ανέβασε μια φωτογραφία του στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πραγματικά τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Να θυμίσουμε πως «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να δουλεύεις, ειδικά όταν έχεις παιδί που είναι στην εφηβεία, όπως ο Χάρης. Δεν έχω βοήθεια γιατί η οικογένεια μου ζει στη Θεσσαλονίκη, οπότε τον μεγαλώνω μόνη μου. Τις μέρες που εργάζομαι κοιμάμαι ελάχιστα για να τα προλάβω όλα. Να μαγειρέψω και να είμαι κοντά του, να τον διαβάσω... Ειδικά το πρωινό ξύπνημα στις 7 για το σχολείο με έχει εξαντλήσει. Όμως είμαι περήφανη για τον Χάρη μου, γιατί μεγαλώνει σωστά και με όλη μου την αγάπη. Δεν λυπάμαι καθόλου που παραμέρισα τη δουλειά μου, αντίθετα, νιώθω γεμάτη μέσα μου γιατί ο Χάρης είναι η ζωή μου», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Έλενα Γκρέκου σε συνέντευξή της όταν είχε ρωτηθεί για τον γιο της.

Δείτε την πρόσφατη φωτογραφία του γιου τους στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved