Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή σε χαράδρα πασίγνωστη τραγουδίστρια
Showbiz

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή σε χαράδρα πασίγνωστη τραγουδίστρια

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/7) η αγνοούμενη από τις 24 Ιουνίου Γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι.

Να θυμίσουμε πως το μεσημέρι της Τετάρτης (30/6/2021), το αυτοκίνητο της νεαρής κοπέλα εντοπίστηκε παρατημένο στον Κριό και μέσα σ’ αυτό βρέθηκε μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ. Στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόδασος, εντοπίστηκε από λουόμενους ένα smart watch με strass, άρα γυναικείο, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη.

Το «έξυπνο ρολόι» παραδόθηκε στον ναυαγοσώστη, για να εξαφανιστεί στη συνέχεια, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που το είχε αφήσει. Τη Γαλλίδα αναζητά η Πυροσβεστική, σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, τέσσερις ομάδες εθελοντών, η αστυνομία ενώ χρησιμοποιούνται drones αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ενώ έχει πετάξει και αστυνομικό ελικόπτερο που χτενίζει την περιοχή.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 29χρονη Γαλλίδα έφτασε μόνη της στα Χανιά στις 21 Ιουνίου προκειμένου να απολαύσει τις ολιγοήμερες διακοπές της στο νησί. Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή ενώ παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως έλαβαν χώρα μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν…

Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η 29χρονη είχε κανονίσει να αναχωρήσει στις 28 Ιουνίου για τη Γαλλία. Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας. Το τελευταίο «σήμα» στο κινητό της έδειχνε πως βρισκόταν στο Ελαφονήσι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved