Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν ακόμα
Showbiz

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν ακόμα

Λίγο πριν λίγουν γονείς, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παραχώρησαν κοινή συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησαν για όλα.

Μεταξύ άλλων, μας έλυσαν και την απορία, για ποιο λόγο δηλαδή δεν έχουν παντρευτεί ακόμα ενώ έχει δημοσιευστεί η αγγελία γάμου.

Βάλατε αγγελία γάμου, αλλά ο γάμος δεν έχει γίνει ακόμη. Γιατί;

Κ.Σ.: Δεν είναι τόσο απλό γιατί τα χαρτιά μου είναι γερμανικά και η γραφειοκρατία απίστευτη.

Β.Π.: Η διαδικασία που απαιτείται για να βγάλουμε άδεια γάμου είναι εξαιρετικά χρονοβόρα. Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε, ενώ έχουμε θέμα και με το βραχιολάκι - πρέπει να γράφει Σόμμερ και όχι το δικό μου επίθετο.

Πώς εκφράζεται ο ρομαντισμός στη σχέση σας;

Β.Π.: Έχει τη ρομαντική πλευρά του ο Κώστας, αλλά δεν θα μου στρώσει και ροδοπέταλα για να περπατήσω πάνω τους. Έχει ωστόσο ένα μοναδικό τρόπο να μου εκφράζει τα συναισθήματα του, είτε με λέξεις είτε με πράξεις, χωρίς δεύτερη σκέψη, απόλυτα ελευθέρα. Εγώ, από την άλλη, είμαι ρομαντική μέχρι θανάτου.

Κ.Σ.: Η Βαλεντίνη προσέχει και φροντίζει τους δικούς της ανθρώπους, την οικογένειά της, το περιβάλλον της. Για μένα αυτό είναι το πιο ρομαντικό από όλα, το ουσιαστικό ενδιαφέρον, οι μικρές κινήσεις, το να σε σκέφτεται ο άλλος. Δεν με ενδιαφέρει να ανάψει κεριά όταν τρώμε, αλλά με συγκινεί το ότι μου δείχνει με πολλούς τρόπους πως είναι δίπλα μου.

Τι αγαπάτε περισσότερο ο ένας στον άλλο;

Β.Π.: Αγαπώ τα πάντα στον Κώστα, αλλά περισσότερο από όλα την υπέροχη ενέργειά του. Είναι σαν παιδί.

Κ.Σ.: Το γέλιο της, μου μεταδίδει τη χαρά που αισθάνεται.

Τώρα που είστε κοντά στη γέννηση του μωρού, έχουμε βγει από την καραντίνα, έχουν χαλαρώσει τα μέτρα και έχουν ανοίξει τα πάντα. Τι σημαίνει αυτό για σας;

Κ.Σ.: Πολύ τρέξιμο! Ξαφνικά σχεδόν δεν βλεπόμαστε. Η Βαλεντίνη άνοιξε έναν εκπληκτικό χώρο ομορφιάς στην Άνω Γλυφάδα, με όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να θελήσει μια γυναίκα για να περιποιηθεί τον εαυτό της, κι εγώ, εκτός από όλες τις άλλες δραστηριότητές μου, στις οποίες φέρνω σε επαφή επιχειρηματίες, έχω δημιουργήσει μαζί με μια ομάδα φίλων κάτι σε ένα μέρος έξω από το Ξυλόκαστρο, ένα υπέροχο μέρος στο οποίο αφιερώνω πολύ χρόνο, δουλειά και μεράκι. Επιπλέον, έχουμε κάνει αλλαγές σε ένα δωμάτιο του σπιτιού για να υποδεχθούμε το πλασματάκι μας.

Το δωμάτιο είναι έτοιμο δηλαδή;

Κ.Σ.: Φυσικά! Είμαι μισός Γερμανός, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω κάτι για την τελευταία στιγμή.

Β.Π.: Τώρα που είναι έτοιμο, μπαίνει καθημερινά και το κοιτάζει για πολλή ώρα.

Κ.Σ.: Είναι το παλιό μου γραφείο και, τώρα που το βλέπω παιδικό δωμάτιο, με συγκινεί. Αρχικά είχαμε σκεφτεί να μετακομίσουμε, αλλά τελικά αποφασίσαμε να μείνουμε επειδή είναι ωραίο σπίτι, σε καλό σημείο, με όμορφη θέα και, το πιο βασικό, μένει κοντά η μητέρα της Βαλεντίνης. Η μητέρα μου επίσης θέλει να είναι κοντά μας, αλλά ζει στην Κρήτη. Ειδικά για τη μάνα μου, το ότι έρχεται εγγόνι είναι κάτι που την έχει ενθουσιάσει. Το είχε ξεγράψει, είδε η γυναίκα μία σχέση, δυο, τρεις, είπε «δεν γίνεται, κάτι δεν πάει καλά με το παιδί μου». Την πρώτη εγκυμοσύνη, στο μωρό που χάσαμε, τη μάθαμε όταν ήμασταν στην Κρήτη.

Β.Π.: Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο είχε,χαρεί.

Κ.Σ.: Και δεν μπορείς να φανταστείς τη στενοχώρια που ακολούθησε, για όλους μας, όταν χάσαμε το μωρό. Ευτυχώς, μόλις μας έδωσαν ιατρικά το ελεύθερο να προσπαθήσουμε ξανά, ήρθε αμέσως η εγκυμοσύνη. Οπότε, τώρα που είμαστε πολύ κοντά στη γέννηση του μωρού, η μητέρα μου είναι άλλος άνθρωπος. Έχει ξανανιώσει, έχει κερδίσει χρόνια.

Β.Π.: Και οι δικοί μου το ίδιο.

Κ.Σ.: Ευτυχώς, η μητέρα της Βαλεντίνης, μια πολύ χαρούμενη και μορφωμένη γυναίκα, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει χρόνο να μας βοηθήσει κι αυτό είναι πολύτιμο δώρο, είπαν στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved