Γιάννης Ζουγανέλης: «Παρακαλάω το Θεό να μου κάνει η Ελεονώρα ένα εγγονάκι»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Παρακαλάω το Θεό να μου κάνει η Ελεονώρα ένα εγγονάκι»

Για την κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη αλλά και για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα εγγόνι, εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Άλλαξε η οικογενειακή ζωή με το γάμο της κόρης σας, της Ελεωνόρας;

Η Ελεωνόρα είναι το καμάρι μου. Είναι εξαιρετικό παιδί, μια φοβερή προσωπικότητα και μια σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός. Η «Εντίθ Πιάφ» σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια που έκανε η Ελεωνόρα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του Εθνικού Θεάτρου. Δεν έχω συγκινηθεί, δεν έχω χαρεί πολύ, όσο με αυτή την παράσταση. Η οικογένεια μου υπάρχει εδώ και σαράντα χρόνια, είναι ισορροπημένη και έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Πολλές φορές διαφωνούμε μεταξύ μας αλλά η διαφωνία είναι αυτή που μας φέρνει την αρμονία και μας επιτρέπει να προχωράμε.

Όταν μπαίνει ένα νέο μέλος στην οικογένεια πόσο εύκολο είναι και διατηρούνται οι καλές σχέσεις;

Πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες Εγώ θέλω να είναι το παιδί μου ευτυχισμένο, θα στεναχωρηθώ πολύ εάν καταλάβω ότι δεν είναι αλλά ποτέ δε θα παρέμβω. Ακόμα και σε παλιές σχέσεις της Ελεωνόρας με τις οποίες δε συμφωνούσα για συγκεκριμένους λόγους τιμούσα την επιλογή της.

Τι προσδοκάτε αυτή την περίοδο; Την υγεία, την επιστροφή στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ένα εγγόνι;

Θέλω να συνεχιστεί η ζωή μου με τους απογόνους μου και φυσικά, παρακαλώ τον θεό να μου κάνει η Ελεωνόρα ένα εγγονάκι, Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να φέρει και σε εμένα και στην κοινωνία. Σαν καλλιτέχνης επιθυμώ να κάνω μόνο εκείνα που με ισορροπούν. Τα μεγαλύτερά μου όνειρα είναι μπροστά! Όλα.

Πηγή: Περιοδικό Full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved