Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Λύγισαν on air για τον θάνατο της 7χρονης ανιψιάς της Πρεζεράκου
Showbiz

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Λύγισαν on air για τον θάνατο της 7χρονης ανιψιάς της Πρεζεράκου

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της μικρής Αναστασίας, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκαν στον αέρα του «Σου Κου family» στον θάνατο της 7χρονης Αναστασίας, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο για τη μικρή και ακούγοντας τα λόγια που έγραψε η μαμά της Ξένια αλλά και η Έρρικα, η Αντελίνα και ο Χάρης ξέσπασαν σε κλάματα!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με δάκρυα στα μάτια είπε: «Κάποια στιγμή είχα την τύχη να επισκεφθώ κάποια νοσοκομεία που έχουν παιδάκια με διάφορα προβλήματα. Ακόμα θυμάμαι τους γονείς και την οικογένεια σε όλον αυτόν τον αγώνα γιατί σήμερα μιλάμε για τη μικρή Αναστασία αλλά δεν είναι μόνο η μικρή Αναστασία», δήλωσε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «Η μητέρα μου ήταν φαρμακοποιός, το φαρμακείο ήταν απέναντι από τον Ευαγγελισμό και έτσι έχω γνωρίσει πάρα πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλούς γονείς και δεν ξεχνώ ποτέ την δύναμη όλων αυτών των παιδιών. Εσύ λυγίζεις μπροστά σε όλο αυτό και αυτά».

Και ο Χάρης Βαρθακούρης τόνισε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από αυτόν… Δεν υπάρχει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved