Σοφία Λεοντίτση: Βάφτισε τον γιο της - Και το όνομα αυτού... (Photos & Videos)
Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: Βάφτισε τον γιο της - Και το όνομα αυτού... (Photos & Videos)

H Σοφία Λεοντίτση βάφτισε τον κούκλο γιο της!

Και το όνομα αυτού Ιωάννης – Δημήτριος.

Η λαμπερή βάφτιση έγινε στην εκκλησία Αγία Σοφία στο Ψυχικό.

Η ίδια η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη βάφτιση του γιου της και σχολίασε: «Νεοφώτιστος πλέον .. Και το όνομα αυτου Ιωαννης - Δημητριος .

Να έχεις όλα τα καλά του θεού .. θα είμαι πάντα πίσω σου και δίπλα σου όταν εσυ με χρειάζεσαι .. σε αγαπάω πολύ ..!»!

Μάλιστα, δημοσίευσε και βίντεο από τη δεξίωση και σχολίασε: «Γιατί ο γιος μου είναι το σημείο αναφοράς μου για πάντα ..»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι λόγω της πανδημίας η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε αναγκαστεί να ακυρώσει το μυστήριο.

Συγκεκριμένα είχε πει :«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή. Πέρα από το οικονομικό κομμάτι, που είχαμε προπληρώσει αρκετά πράγματα, καθώς τότε δεν υπήρχε κορονοϊός στην Ελλάδα. Οπότε όλο αυτό μας έχει γονατίσει από οικονομικής πλευράς και είναι και όλο το συναισθηματικό, που έχεις μια πολύ μεγάλη χαρά».

Και πρόσθεσε : «Θες να το βαφτίσεις, να κάνεις ένα μεγάλο πάρτι, να περάσουν όλοι όμορφα και δυστυχώς όλο αυτό το πράγμα σε περιορίζει, και όλο το αναβάλλεις, μήπως τα πράγματα γίνουν καλύτερα και το κάνεις όπως το έχεις ονειρευτεί. Μεγαλώνει ο γιος μου, είναι ένας κούκλος. Κοντεύουμε δύο χρονών, σε δύο-τρεις μήνες. Έχει ακυρωθεί τέσσερις φορές. 17 Απριλίου και βλέπουμε…»!

Το μυστήριο έγινε και δες στιγμιότυπα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved