Survivor τελικός: Τι απέγινε η τούρτα του Παπαδόπουλου; Για ποιον ήταν & γιατί δεν την είδαμε on air
Showbiz

Survivor τελικός: Τι απέγινε η τούρτα του Παπαδόπουλου; Για ποιον ήταν & γιατί δεν την είδαμε on air

Survivor τελικός: Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor 4.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπως είναι γνωστό, είναι ζαχαροπλάστης και δεν συνηθίζει να πηγαίνει πουθενά με άδεια χέρια.

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κουβαλάει μαζί του γλυκά και τούρτες και κερνάει τους πάντες.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό από τον οποίο αναδείχτηκε νικητής ο Σάκης Κατσούλης, ο Κώστας Παπαδόπουλος, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr, κατά την είσοδό του στο θέατρο, στο Άλσος Βεΐκου και κρατούσε μια τεράστια τούρτα. Μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει με χαμόγελο και στο φακό μας, μεταφέροντάς μας, όπως πάντα, την καλή του διάθεση!

Εκείνη τη στιγμή, τον ρωτήσαμε για ποιον είναι η συγκεκριμένη τούρτα κι εκείνος μας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να το αποκαλύψω τώρα»!

Και μπορεί να έγιναν πολλά σενάρια με κάποιους μάλιστα να σπεύδουν να πουν πως μπορεί να βλέπαμε μέχρι και πρόταση γάμου στον αέρα του Survivor, όμως, κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει.

Ποια είναι η αλήθεια...

Η Σοφία Μαργαρίτη, είχε τα γενέθλιά της και ο πρώην συμπαίκτης της είχε φροντίσει να της φτιάξει μια υπέροχη τούρτα για να της κάνει έκπληξη! Και της την έκανε! Γιατί μπορεί εμείς να μην είδαμε κάτι στον αέρα, καθώς η σκαλέτα ήταν συγκεκριμένη και φυσικά λόγω τηλεοπτικού χρόνου, όμως, αμέσως μόλις τελείωσε το live, οι παίκτες, όλοι μαζί, συγκεντρώθηκαν στα παρασκήνια, έκοψαν την τούρτα και έδωσαν στη Σοφία -η οποία ήταν εκεί με τις κόρες της- τις θερμότερες ευχές τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved