Συγκλονίζει η Ιωάννα Τούνη: «Άκουσα τον πατέρα μου να με αποκαλεί ‘μπάσταρδο’»
Showbiz

Συγκλονίζει η Ιωάννα Τούνη: «Άκουσα τον πατέρα μου να με αποκαλεί ‘μπάσταρδο’»

Μια διαφορετική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη.

Το κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το My Style Rocks μιλώντας στο περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου που κυκλοφορεί σήμερα μετά από δέκα χρόνια, αυτή τη φορά ως τριμηνιαίο «coffee table magazine», αναφέρθηκε στις σχέσεις με τον μπαμπά της ενώ ανέσυρε μνήμες που την έχουν πληγώσει.

«Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο πατέρας μου είπε «Ασε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο!». Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες που δεν έχουν αναγνωριστεί» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

Δες το βίντεο από την εκπομπή Το Πρωινό.

Η Ιωάννα κατά το παρελθόν είχε μίλησε για τη σχέση με τη μαμά της αποκαλύπτοντας το πρόβλημα της υγείας της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έχει αναφέρει ότι έμενε σε Airbnb τους τελευταίους μήνες ψάχνοντας να βρει το κατάλληλο σπίτι για εκείνη. Όταν follower τη ρώτησε γιατί δεν μένει με τη μητέρα της μέχρι να βρει εκείνο που θα ήθελε, εκείνη απάντησε: «Γιατί η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες οπότε τη βλέπω σχεδόν καθόλου. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η κατάσταση με τον covid, να κάνουμε ξανά αγκαλίτσες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved