Νατάσα Μποφίλιου: Οι διακοπές στην Κρήτη και η φωτό με το εξώπλατο φόρεμα που μας ξετρέλανε
Showbiz

Νατάσα Μποφίλιου: Οι διακοπές στην Κρήτη και η φωτό με το εξώπλατο φόρεμα που μας ξετρέλανε

Διακοπές και συναυλίες στην Κρήτη συνδυάζει αυτό το διάστημα η Νατάσα Μποφίλιου.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια απολαμβάνει την επάνοδό της στους συναυλιακούς χώρους και ιδίως αυτό το καλοκαίρι οπού μετά τον εγκλεισμό περνά μοναδικές στιγμές στο νησί.

«Ξεκινάς από τον εαυτό σου για να αλλάξεις τον κόσμο μαζί με τους άλλους. Τον ελευθερώνεις από ό,τι τον δένει με το σάπιο.
Θα λέμε τα αυτονόητα όσες φορές κι αν χρειαστεί.
Θα τα εξηγούμε όσες φορές κι αν χρειαστεί και δε θα αφήνουμε κανέναν πια, να 'φοράει' ό,τι του γουστάρει στα λεγόμενα μας. Ρε», έγραψε η ίδια σε ένα από τα ποστ της από την συναυλία της ενώ οι φωτογραφίες με το εξώπλατο φόρεμα της μας ξετρέλαναν.

Όχι φυσικά μόνο εμάς αλλά και τους followers της που την εκθείασαν. Αδυνατισμένη όσο ποτέ άλλοτε και με μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αφού από ξανθό υιοθέτησε ένα γλυκό μελί ενώ έκοψε και έντονες αφέλειες, που της πάνε τρομερά.

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της για το θέμα του βάρους της.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved