Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη βιάστηκε όταν επέ­λεξε να επιστρέψει στα γνώριμα μονοπά­τια με τον Λιάγκα»
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη βιάστηκε όταν επέ­λεξε να επιστρέψει στα γνώριμα μονοπά­τια με τον Λιάγκα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι από τις πλέον κατάλληλες να μιλήσει για την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα και να σχολιάσει τα πιο ακριβοθώρητα πρόσωπα της μικρής οθόνης. 

H παρουσιάστρια ερωτώμενη για τη Φαίη Σκορδά, είπε: "Η Φαίη είναι σημαντική παρουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα. Είμαι της άποψης ότι αν μια τηλεοπτική στιγμή δεν μας βγαίνει όπως τη φανταζόμαστε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανατρέχουμε σε επιλογές του παρελθόντος.

Η Φαίη βιάστηκε όταν επέ­λεξε να επιστρέψει στα γνώριμα μονοπά­τια με τον Γιώργο Λιάγκα και ενδεχομένως να πουλήσει αυτήν τη συνύπαρξη ξανά. Αντίστοιχα, θα έλεγα πως και ο Γιώργος, που είναι κυριολεκτικά ένας εξαιρετικά καλός παρουσιαστής, βιάστηκε να γυρίσει σε αυτήν τη συνύπαρξη.

Η Φαίη, έπειτα από τόσα χρόνια που είναι μπροστά στο γυαλί, θα πρέπει από εδώ και πέρα να σκε­φτεί τι διαφορετικό μπορεί να προσφέρει το πρόγραμμά της ώστε να έλξει ξανά τους τηλεθεατές. Πιστεύω ότι, τη δεδομένη στιγ­μή που συζητάμε, αυτό δεν το έχει βρει ούτε η ίδια, ούτε οι συνεργάτες της, ούτε το κανάλι.

Πολλές φορές τα λάθη τα κάνου­με εμείς, άλλες το κανάλι και ορισμένες οι συνεργάτες μας ή οι συγκυρίες που δεν εί­ναι ευνοϊκές. Η χρονιά που έρχεται θα εί­ναι ακόμα πιο δύσκολη για όλους μας όσον αφορά τον ανταγωνισμό των ζωνών.

Έχετε επαφή σήμερα - καθώς η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα πρόσωπα που σύστησες τηλεοπτικά;

Έχω εξαιρετική επαφή με τη Φαίη, όπως και με τους περισσότερους με τους οποί­ους συνεργάστηκα. Αυτά που εκφράζω δη­μόσια μπορώ να τα πω με λεπτομέρειες στους ίδιους τους ενδιαφερομένους, εφό­σον ζητήσουν τη γνώμη μου.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα πρόσω­πο που, έπειτα από έντεκα χρόνια, ολο­κληρώνει τον κύκλο της στον ΑΝΤ1.

Δεν το γνωρίζω αυτό προσωπικά. Στο πα­ρελθόν στήριξα με πάθος τη Μαρία, τόσο με κείμενα μου όσο και με συνεντεύξεις μου. Την πίστευα πολύ. Κάθε φορά ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει, πάντα βρίσκει το δρόμο της και θεωρώ πως και πάλι θα τον βρει.

Υποθέτω ότι, μετά την τεράστια αποδο­χή που είχε και φέτος, η εκπομπή θα συ­νεχιστεί στο Star.

Υπογράφω μονοετή συμβόλαια ώστε η αγάπη και η συνεργασία με τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω να ανανεώνονται χω­ρίς να μας πιέζουν ρήτρες. Πιστεύω πως τα χρήματα, όταν δεσμεύουν τους ανθρώπους, δεν κάνουν καλό ούτε στη ζωή τους ούτε στην πορεία τους.

Είναι έντιμο αυτό που λες.

Όλα τα χρόνια λειτουργώ κατά αυτό τον τρό­πο. Οφείλω λοιπόν να πω, για να απαντήσω στην προηγουμένη ερώτηση, ότι έχω ανανεώ­σει για έναν ακόμα χρόνο με το Star.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved