Πούμπουρας –Θεοχαρίδη: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους–Οι πρώτες εικόνες
Showbiz

Πούμπουρας –Θεοχαρίδη: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους–Οι πρώτες εικόνες

Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη το απόγευμα του Σαββάτου (10-07).

Μεγάλη έκπληξη η χαρμόσυνη είδηση καθώς ουδείς γνώριζε, πλην των δικών τους ανθρώπων, πως με τη βάφτιση της κόρης τους, σκοπεύουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο στο νησί των Σπετσών.

Η είδηση αποκαλύφθηκε από τα stories του γάρμπου και τη νύφης.

Στα stories του παρουσιαστή να πούμε πως υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες ενώ είδαμε και την σύζυγό του ντυμένη νύφη και είναι μια κούκλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γάμος του ζευγαριού έγινε δυο μόλις ημέρες μετά την επέτειο των τεσσάρων χρόνων του πολιτικού τους γάμου.

Και τότε το ζευγάρι είχε κρατήσει κρυφό το γεγονός του γάμου του, όπως ακριβώς και τώρα.

«Παντρευτήκαμε για μας. Δεν το ανακοινώσαμε καλά-καλά ούτε στους γονείς μας. Το αποφασίσαμε σε μία μέρα με τη γυναίκα μου, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, χωρίς δημοσιότητα. Είναι κάτι προσωπικό και έγινε όπως το φανταστήκαμε. Ταξιδεύοντας τέλη της προηγούμενης σεζόν με το «Χωρίς Αποσκευές» στην Πέγεια, ενθουσιάστηκα με το ναυάγιο που είδα. Εκεί μου ήρθε η ιδέα του γάμου. Γυρνώντας, το πρότεινα στην Αρετή και μου είπε «πάμε να το κάνουμε!». Το οργανώσαμε και ήμασταν όλοι μαζί γύρω στα τέσσερα με πέντε άτομα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είχε πει ο ίδιος εξηγώντας τον λόγο που ο γάμος έγινε κρυφά.

Δες τα βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved