Μπαλατσινού: Μία μέρα μετά τη βάφτιση του Κικίλια Junior έχει γενέθλια ο γιος της Μάξιμος! Οι ευχές!
Showbiz

Μπαλατσινού: Μία μέρα μετά τη βάφτιση του Κικίλια Junior έχει γενέθλια ο γιος της Μάξιμος! Οι ευχές!

Από τις καλύτερες περιόδους της προσωπικής της ζωής βιώνει η Τζένη Μπαλατσινού η οποία δείχνει πλήρης και πολύ ευτυχισμένη. 

Χθες ο γιος που έχει αποκτήσει με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια βαφτίστηκε στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, κεκλεισμένων των θυρών και με καλεσμένους μόνο πολύ δικούς τους ανθρώπους.

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε προσέξει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά στη βάφτιση του μικρού της τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Tο πρώτο του όνομα του μωρού τους, είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο.

Το ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα, έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξαν να μην παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την οικογενειακή τους στιγμή αλλά και για αποφευχθεί ο κίνδυνος λόγω της πανδημίας.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρούλης είχε έρθει στον κόσμο στις 25 Δεκεμβρίου και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένειά του. Από τότε, η ζωή τόσο της μαμάς όσο και του μπαμπά του άλλαξε και έγινε πιο φωτεινή και χαρούμενη.

Σήμερα, η Τζένη Μπαλατσινού όμως έχει έναν ακόμα λόγο να νιώθει ευτυχισμένη αφού ο γιο της Μάξιμος έχει γενέθλια.

Σήμερα γίνεται 14 ετών και η μαμά του έσπευσε να του ευχηθεί δημόσια με ένα τρυφερό μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τα παιδιά της.

«Χρόνια Πολλά Μάξιμε! Φως και αγάπη!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Τζένη Μπαλατσινού χαμογελώντας δίπλα στον Μάξιμο, την Αμαλία και την Αλεξάνδρα της.

Φυσικά, μετά από μία τέτοια ανάρτηση οι ευχές και τα likes έδωσαν και πήραν από τους followers.

Δείτε τη φωτό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved