Λάουρα Νάργιες: Οι πρώτες φωτό με μαγιό μετά την απώλεια των 13 κιλών! Έχει μείνει μισή
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Οι πρώτες φωτό με μαγιό μετά την απώλεια των 13 κιλών! Έχει μείνει μισή

Η Λαούρα Νάργιες πιο ανανεωμένη και πιο αδυνατισμένη από ποτέ.

Οι πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι είναι το κάτι άλλο!

Η ίδια μάλιστα απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές της στην Ιταλία και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες με τους followers της.

Κι αν περιμένεις να δεις τις juicy καμπύλες της; Δεν θα τις δεις αφού μετά την απώλεια των 13 της κιλών έχει στεγνώσει και πλέον η σιλουέτα της δείχνει να είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ.

Δες τις απίθανες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί

Όσον αφορά στο πώς έχασε τα 13 κιλά σε 1,5 μήνα, τόνισε: «Πήγα σε ένα ιριδολόγο στη Γερμανία, ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για μένα. Κοίταξε την ίριδα του ματιού μου και μου είπε έχεις το τάδε μικρόβιο στο έντερο. Σου δίνει ομοιοπαθητικά και σου δίνει μια διατροφή ειδική. Επειδή κόβεις πολλά όπως αλεύρια κλπ. χάνεις κιλά. Είναι σαν αποτοξίνωση. Έτσι το ξαναέκανα και έχασα μέσα σε 1,5 μήνα 13 κιλά.»!

Η Λάουρα Νάργιες είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying για το βάρος της στα social media.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε ξεσπάσει δημόσια για το ίδιο θέμα.

«Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι «κομμάτια» και «κόκκαλο» επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς.
Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, «καμπυλωτή» και «μπαμπάτσικη» όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα
___________________________________________<3
#bodyshaming», είχε γράψει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved