Ελεονώρα Μελέτη: Ο ενθουσιασμός για τη νέα της εκπομπή και το σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Ο ενθουσιασμός για τη νέα της εκπομπή και το σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Οι Μπαμπούλες».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάλιστα έκανε και δηλώσεις στην κάμερα του Καλοκαίρι #not, λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής!

Η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε χαρούμενη για όσα ετοιμάζει και φαίνεται πως είναι γεμάτη όρεξη για δουλειά!

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για όλο αυτό που πάει να ξεκινήσει. Έχουμε γενικώς τρομερό ενθουσιασμό, έχουμε πολλά πράγματα που δε μπορούμε να τα πούμε, μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι. Υπάρχει μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει το καλοκαίρι και να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να φτιάξουμε ωραία προγράμματα», είπε.

Όσο για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA ανέφερε:

«Είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Νομίζω ότι το περιμέναμε λίγο πολύ όλοι. Εγώ με την Ελένη έχω μια ιδιαίτερη σχέση, όποτε τη βλέπω και την ακούω. Και τώρα θα τη βλέπω πιο συχνά αφού θα είμαστε στο ίδιο κανάλι. Είναι μεγάλη μου χαρά».

Δείτε το βίντεο:


Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA. Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved