Ηλιόπουλος: Ο Προκόπης ετοιμάζεται για γάμο και αυτή είναι η σύντροφός του!
Showbiz

Ηλιόπουλος: Ο Προκόπης ετοιμάζεται για γάμο και αυτή είναι η σύντροφός του!

Γιώργος Ηλιόπουλος, που υποδύεται τον κουρέα Προκόπη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες μέλισσες", έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Μαρίας Πολυχρόνη.

Μπορεί στις «Άγριες μέλισσες» να είναι ανύπαντρος και να κινδυνεύει να μείνει γεροντοπαλίκαρο, όμως στην εκτός Διαφανίου ζωή ο Γιώργος Ηλιόπουλος, που υποδύεται τον κουρέα Προκόπη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Μαρίας Πολυχρόνη, η οποία εργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη στο σίριαλ που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές!

Ο ηθοποιός, μάλιστα, όχι μόνο μίλησε στη «Real Νews» για τον ερωτά του, αλλά αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται και να παντρευτεί:

«Στη ζωή έχω βρει τη σύντροφό μου, τη Μαρία, με την οποία συνεργαζόμαστε και στο θέατρο. Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, μένουμε μαζί και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Είναι στα άμεσα σχέδιά μας, μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία, με κουμπάρους καλούς μας φίλους. Τη θαυμάζω πολύ, απολαμβάνω την παρέα της, έχω την αγωνία της και αυτά είναι αμφίδρομα» είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με τη σύντροφό του Μαρία Πολυχρόνη

«Είναι κάποιες αρετές που έχει ένας άνθρωπος, που σε κάνουν να είσαι καλύτερος. Αν έρθει ένα παιδί, είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως πατέρα. Δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved