Πόπη Τσαπανίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον ερχομό του εγγονού της: «Με κατασυγκινήσατε»
Showbiz

Πόπη Τσαπανίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον ερχομό του εγγονού της: «Με κατασυγκινήσατε»

Γιαγιά έγινε η Πόπη Τσαπανίδου και πετάει στα «σύννεφα» από τη χαρά της!

Η κόρη της Μαρίνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και η δημοσιογράφος ταξίδεψε στο Άμστερνταμ προκειμένου να είναι στο πλευρό της αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές.

Η ίδια μάλιστα θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ευχαριστήσει τους followers της για τις χιλιάδες ευχές που έχει δεχτεί.

«Καύσωνα εσείς;
Μπουφάν εγώ!
Αλλά όταν βγαίνει ήλιος δεν παίζεται το Αμστερνταμάκι μου

Σας αγαπώ και ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά για τις υπέροχες ευχές και τις σκέψεις σας.
Δεν έχω λόγια. Με κατασυγκινήσατε! 🙏», έγραψε.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην τελευταία της ανάρτηση είχε γράψει για τον νέο της ρόλο ως γιαγιά:

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά. Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved