Χριστόπουλος-Μπραντ: Και όμως! Κάνουν διακοπές με αυτοκινούμενο εδώ και 17 χρόνια!
Showbiz

Χριστόπουλος-Μπραντ: Και όμως! Κάνουν διακοπές με αυτοκινούμενο εδώ και 17 χρόνια!

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ είναι ευτυχισμένη εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο που έχει έρθει στη ζωή τους ο γιος τους και τους τα άλλαξε όλα. 

Ή σχεδόν όλα καθώς και ο μικρούλης χρειάστηκε να προσαρμοστεί επίσης στη ζωή που έχουν επιλέξει οι γονείς του. Όπως ότι κάνουν εδώ και 17 χρόνια διακοπές με αυτοκινούμενο όχημα.

Το λεγόμενο glamping (luxury camping) που είναι ουσιαστικά διακοπές σε κάμπινγκ αλλά με λίγες περισσότερες παροχές. Δείτε στην παρακάτω συνέντευξή τους τι είπαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του για τον ιδιαίτερο τρόπο διακοπών τους...

Ετοιμάζεστε για διακοπές;

ΧΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, έχουμε αυτήν τη χαρά. Ξεκινάμε από την Πελοπόννησο κάθε χρόνο. Ακολουθού­με μια πορεία αρχίζοντας από ανατολικά και σιγά σιγά περ­νάμε από διάφορα μέρη για να καταλήξουμε στη Λευκάδα. Είναι ένα διάστημα απόλυτης ηρεμίας για μας, και η Πε­λοπόννησος έχει τα πάντα.

Σε γενικές γραμμές, είστε περιπετειώδεις φύσεις και οι δυο;

Χ.Χ.: Είμαστε λάτρεις του glamping (luxury camping). Έτσι κάνουμε διακοπές με την Anita εδώ και 17-18 χρό­νια. Έχουν περάσει από την κατοχή μας πολλά αυτοκι­νούμενα πριν φτάσουμε σε αυτό που έχουμε τώρα. Είναι οι πιο ωραίες διακοπές μας, και αφορούν και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Εκτός από το καλοκαίρι, φεύγουμε με το αυτοκινούμενο φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη.

ΑΝΙΤΑ BRAND: Εγώ λατρεύω απλά τα ταξίδια, δεν με νοιάζει πού θα πάω και πώς θα πάω, αρκεί να πάω. Κάθε φορά που φεύγουμε, πετώ από τη χαρά μου.

Χ.Χ.: Μαζί μας έχουμε πάντα τα ποδήλατά μας, τη βάρ­κα μας απαραίτητα το καλοκαίρι και τη μοτοσικλέτα μας και είμαστε συνεχώς σε κίνηση. Για μας διακοπές σημαί­νουν πρωινό ξύπνημα, 6 ή 7 το πρωί, όταν ξεκινά η πε­ριπέτειά μας.

Πηγαίνουμε να ανακαλύψουμε καινούρια μέρη για να τα φωτογραφίσουμε ή να κάνουμε το μπά­νιο μας εκεί. Πάντα διαλέγουμε πολύ έρημες παραλίες, με φυσική ομορφιά - ακόμα κι αν χρειαστεί να κατέβου­με απόκρημνα μονοπάτια ή να σκαρφαλώσουμε οε βρά­χια. Δεν είμαστε οι τυπικοί τουρίστες ενός ξενοδοχείου.

Α.Β.: Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρης είναι πολύ πιο ανήσυχος από μένα. Εγώ θα μπορούσα και να αράξω κάπου για μια-δυο μέρες και να μην κάνω τίποτα. Ο Χάρης δεν μπορεί να το κάνει αυτό, οπότε είμαστε διαρκώς σε κίνηση. Γι' αυτό και το camper είναι ιδανικό για μας και μας βολεύει αφάνταστα. Μπορεί τη μια μέρα να κοιμηθούμε σε μια παραλία και την άλλη να βρεθούμε σε ένα βουνό.

Ακόμα και τώρα που θα κάνετε διακοπές με το μωρό;

Χ.Χ.: Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευτυχία.

Α.Β.: Βέβαια! Αλλωστε κάναμε διακοπές και πέρυσι με το μωρό.

Χ.Χ.: Υπάρχουν τέσσερα κρεβάτια στο αυτοκινούμενο. Εμείς είχαμε το ένα διπλό και τώρα ο Χρηστάκης έχει την κρεβατοκάμαρά του.

Όσον αφορά την άνεση και την ασφάλεια, είναι όπως πριν από 17-18 χρόνια;

Νομίζω πως όπως μπορούν να μπουν στο σπίτι μας μπορούν να μπουν και στο camper. Όσο ασφαλείς νιώθουμε στο σπί­τι μας άλλο τόσο νιώθουμε και στο αυτοκινούμενο.

Οπότε, δεν επιλέγετε οργανωμένα μέρη;

Α.Β.: Όχι, ποτέ.

Χ.Χ.: Για αυτόν το λόγο έχουμε το camper, για να είμαστε απόλυτα ελεύθεροι.

Α.Β.: Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο από το να ξυπνάς το πρωί και να ακούς τα κύματα δίπλα σου ή να είσαι σε ένα βουνό και να ακούς τη βροχή τη νύχτα.

Χ.Χ.: Ή να ανοίγεις την πόρτα και να βου­τάς τα πόδια σου σε ένα παγωμένο ποτάμι το καλοκαίρι.

Α.Β.: Απλώς, ο Χάρης είναι πολύ πιο ενεργη­τικός και δραστήριος από μένα. Παλαιότερα έκανα κι εγώ πολλά σπορ, τώρα δεν ξέρω πώς θα καταφέρω κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να τον ακολουθήσω.

Χ.Χ.: Το μωρό ήταν περίπου 10 ημερών όταν πήγαμε διακοπές πέρυσι. Λάτρευε τα μεγάλα κρεβάτια, να κοιμάται με τους ήχους της φύσης και το αεράκι. Είναι Χριστοπουλάκι! Του έφτιαξα άκυρες, το κρέμασα σε δέντρα, κοι­μήθηκε σε βάρκα και σε φυσική σκιά.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved