Σαμπρίνα: «Με τραβούσε βίντεο στο σολάριουμ, τον χτύπησα και πήγα στην αστυνομία»
Showbiz

Σαμπρίνα: «Με τραβούσε βίντεο στο σολάριουμ, τον χτύπησα και πήγα στην αστυνομία»

Καλοκαίρι #not: Συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN παραχώρησε η Σαμπρίνα και μίλησε για όλους και για όλα.

Ήταν άκρως αποκαλυπτική!

«Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να κάνουμε κάτι μαζί με τον Κώστα (Χαριτοδιπλωμένο) και είναι πολύ ευχάριστο, μου αρέσει πάρα πολύ και θα αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο αυτή η συνεργασία. Ήταν κάποια τραγούδια του Κώστα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά δεν τα είχε δώσει σε μένα. Εντάξει, εγώ ξεκινούσα τότε και τα έδινε αλλού. Το “Δίλημμα” μου άρεσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Σαμπρίνα.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τα ριάλιτι και αποκάλυψε ότι είναι φίλη με τον Σάκη Κατσούλη: «Δεν έχω σκεφτεί να πάρω μέρος σε ριάλιτι, δεν τρελαίνομαι πάρα πολύ, αλλά εξαρτάται τι θα είναι αυτό. Φέτος παρακολούθησα Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης είναι και φίλος μας, εννοείται ότι τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε».

Η Σαμπρίνα αποκάλυψε επίσης: «Στο χώρο της δουλειάς μου δεν έχω δεχτεί κάποια παρενόχληση. Έχω δεχτεί όμως σε σολάριουμ κι έχω κάνει και μήνυση. Ήταν κάποιος ο οποίος είχε το κινητό του και τραβούσε βίντεο. Μόλις το κατάλαβα, αντέδρασα αμέσως. Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό, πήγα στην αστυνομία… Αντέδρασα άμεσα, εκείνη τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved