Μπαλατσινού: H αδημοσίευτη φωτό από τη βάφτιση του γιου της – Η ονειρεμένη διακόσμηση στο τραπέζι
Showbiz

Μπαλατσινού: H αδημοσίευτη φωτό από τη βάφτιση του γιου της – Η ονειρεμένη διακόσμηση στο τραπέζι

ΜπαλατσινούΚικίλιας: Με ελάχιστους συγγενείς, λόγω της πανδημίας και μερικούς καλούς φίλους έγινε η βάφτιση του γιου τους στην Πάτμο το περασμένο Σάββατο (10-07).

Η Τζένη Μπαλατσινού απαστράπτουσα μέσα στο υπέροχο μπλε φόρεμά της και ο σύζυγός της, υπουργός υγείας, έζησαν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους με τον μικρό Παναγιώτη- Αντώνιο να απολαμβάνει τη θαλπωρή και τις ευτυχισμένες στιγμές.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Tο πρώτο του όνομα του μωρού τους, είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο και είναι Αντώνιος.

Όλα ήταν στην εντέλεια, από την μπομπονιέρα μέχρι τη διακόσμηση του τραπεζιού που μετά το μυστήριο, συγγενείς και ελάχιστοι φίλοι ήπιαν ένα κρασί «στην υγειά» του νεοφώτιστου. Η Τζένη Μπαλατσινού είχε προσέξει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και σε αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε πριν μερικές ώρες θα διακρίνεις το γούστο και την καλαισθησία της.

Το λευκό χειροποίητο τραπεζομάντηλο, τα καλάθια με τα καλοκαιρινά βοτάνια και φυσικά η θέα της θάλασσας.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved