Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η παραμυθένια φωτό της Μαρίνας από την ημέρα της γιορτής της και το σχόλιο

Την ονομαστική της εορτή είχε το Σάββατο (17-07) η Μαρίνα Παντζοπούλου και όπως ήταν φυσικό ο μεγάλος αδερφός, Άγγελος της αφιέρωσε ένα μοναδικό story!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη τη χθεσινή ημέρα να την είχε αφιερώσει αποκλειστικά και μόνο στο κορίτσι της, ωστόσο σήμερα, νωρίς το μεσημέρι μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από την ημέρα της γιορτής της μικρής Μαρίνας.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως η ημέρα ήταν ένα υπέροχο ταξίδι στις Κυκλάδες με την οικογένεια να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές.

«Το κορίτσι μας το γιορτάσαμε χτες , ταξιδεύοντας στις όμορφες Κυκλάδες ! Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές για την ΜΑΡΙΝΑ μας ! #eleni #cyclades_islands #summer #greece», έγραψε και πόσταρε μια σειρά παραμυθένιων φωτογραφιών.

Μια από αυτές ανέβασε και ο Άγγελος στα stories του προκειμένου να ευχηθεί στην μικρή του αδερφή και δημόσια.

Επέλεξε εκείνη που είναι η Μαρίνα παρέα με τον μπαμπά της, Ματέο πάνω στο σκάφος. Η μικρή φορά το μαγιό της και τα βατραχοπέδιλα της ενώ έχει τα ξανθά μαλλάκια της κάτω. Σε αυτή την φωτογραφία ο Άγγελος πρόσθεσε δυο κόκκινες καρδιές.

Δες την στη gallery

Άγγελος και Μαρίνα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση αφού ο μεγάλος της οικογένειας είναι εκείνος που θα φροντίσει να είναι πάντα χαρούμενες οι μακρότερες αδερφές του. Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μιλούσε συχνά για τα παιδιά της, με την ίδια μάλιστα να έχει αποκαλύψει ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό που έχει η Μαρίνα με τον Άγγελο.

Η Μαρίνα και ο Άγγελος Λάτσιος είναι αριστερόχειρες.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved