Showbiz

Κηδεία Βοσκόπουλου: Γιώργος Βάλαρης: «Ένα μεγάλο αντίο σ' έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο»

Ελένη-Άννα Καπάνταη

Κηδεία Βοσκόπουλου: Ο Γιώργος Βάλαρης ήταν ο άνθρωπος που έπεισε τον Τόλη Βοσκόπουλο να βρεθεί ξανά στο θεατρικό σανίδι, το 2018, και να τραγουδήσει όλα τα τραγούδια της θρυλικής ταινίας "Μαριχουάνα Στοπ". 

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το τελευταίο "αντίο" στον αξέχαστο καλλιτέχνη ο οποίος έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς την περασμένη Δευτέρα. Σήμερα, στην κηδεία του, ο Γιώργος Βάλαρης είπε μεταξύ άλλων:

"Ένα μεγάλο αντίο σ' έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, σ' σπουδαίο φίλο, έμελλε να είναι η τελευταία παράσταση που συνεργαστήκαμε".

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Ένας φίλος που είχε σπουδαίο μεγαλείο ψυχής, ένα καλλιτεχνικό μεγαλείο που όλη η Ελλάδα το γνωρίζει" συμπλήρωσε. "Θα είναι πάντα στην καρδιά μας, στην ψυχή μας, με μελωδίες που θα μας συντροφεύουν για πάντα".

"Ήταν πάντα πολύ μεγάλος αγωνιστής, θυμάμαι σε κάποια παράσταση που ήταν κρυωμένος, του λέω 'να πούμε λιγότερα τραγούδια σήμερα', μου είπε 'όχι Γιώργο μου', και εκείνη την ημέρα είπε 3 τραγούδια παραπάνω. Δεν θα το ξεχάσω, γιατί λάτρευε το κοινό του" κατέληξε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved