Από το Λος Άντζελες στην Αίγινα για να βαφτίσει τον γιο της!
Showbiz

Από το Λος Άντζελες στην Αίγινα για να βαφτίσει τον γιο της!

Σε μία λιτή τελετή στην οποία παρευρέθηκαν μόνο συγγενείς και στενοί φίλοι βάφτισε γνωστή ηθοποιός τον δεύτερο γιο της. 

Ο λόγος για την Κατερίνα Μουτσάτσου η οποία εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται στην Ελλάδα, από το Λος Άντζελες όπου ζει μόνιμα μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον σύζυγό της Τσαρλς Κόμο ο οποίος είναι παραγωγός και μαζί με τους δύο γιους τους ήρθαν στην Ελλάδα για να ετοιμάσουν τη βάφτιση του μικρού τους γιου αλλά και για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Η βάφτιση έγινε χθες το απόγευμα και έγινε στον προαύλιο χώρο εκκλησίας στην Αίγινα όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της ηθοποιού. Η ευτυχής μαμά έλαμπε μέσα στο Oscar De La Renta πουά μαύρο-λευκό φόρεμά της. Η ίδια η Κατερίνα Μουτσάτσου δεν αποκάλυψε πώς ονομάστηκε ο μικρούλης όμως νονός του μικρού ήταν ο γνωστός συγγραφέας τηλεοπτικών σειρών Φίλιππος Δεσύλας, προσωπικός φίλος των δύο γονιών.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είχε μιλήσει παλιότερα για το πώς είχε γνωριστεί με τον σύζυγό της: «Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του. Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει…».

Με πολύ χιούμορ η ηθοποιός είχε τονίσει στην ίδια συνέντευξη: "Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε λοιπόν κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πηγαίνει στο ACS γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο».

Δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο της βάπτισης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved