Πάνος Ιωαννίδης: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί τον κριτή του MasterChef - Η φώτο από τις διακοπές του
Showbiz

Πάνος Ιωαννίδης: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί τον κριτή του MasterChef - Η φώτο από τις διακοπές του

Ο Πάνος Ιωαννίδης απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Σαντορίνη.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef έκανε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και επέλεξε να ταξιδέψει στη Σαντορίνη προκειμένου να περάσει μοναδικές στιγμές με φίλους του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης δημοσίευσε μία φωτογραφία του από τις διακοπές με τρεις φίλους του και μας εξέπληξε ευχάριστα αφού δεν ποστάρει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Όπως θα δείτε και εσείς είναι ανανεωμένος, χαμογελαστός, ευδιάθετος και φορά ένα απλό, μαύρο t shirt, ένα σορτσάκι και σαγιονάρες!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μετά το τέλος του πέμπτου κύκλου του Masterchef, o Ατζούν προσέγγισε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, προσφέροντάς τους... χρυσάφι στα πόδια τους προκειμένου να τους "κλέψει" από το Star.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση – μαμούθ της AcunMedya άγγιζε τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο όμως οι τρεις κριτές και σεφ αρνήθηκαν και θα τους δούμε ξανά στο masterChef 6!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved