Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο
Showbiz

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο

Θέμα στα ΜΜΕ είναι από νωρίς σήμερα (27/7) το πρωί η είδηση ότι ο Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει στο θέατρο, σκηνοθετώντας την παράσταση «Κάντω Τζαβέλλα».

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον σκηνοθέτη της παράστασης Μενέλαο Τζαβέλλα να έχει απομακρυνθεί και τη θέση του να παίρνει ο Γιώργος Κιμούλης.

Αυτό φυσικά συνέβη καθώς ο τελευταίος εθεάθη στη γενική πρόβα της παράστασης λίγο πριν την πρεμιέρα.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της θεατρικής παραγωγής, Νταίζη Λεμπέση, η οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο Μενέλαος Τζαβέλλας αποτελεί παρελθόν από την παράσταση και πως τη θέση του πήρε ο Γιώργος Κιμούλης, διευκρίζοντας πως ο τελευταίος πήγε για να δει την γενική πρόβα λόγω της σχέσης που έχει με τις κυρίες Λεμπέση και τίποτα παραπάνω.


«Είναι παραπληροφορηση. Ο Γιώργος Κιμούλης ήρθε να δει την γενική προβα γιατί τον φωνάξαμε η μητέρα μου και εγώ όπως τον φωνάζουμε πάντα στις δουλειές μας για να μας πει τη γνώμη του. Όλα τα άλλα είναι ψέματα. Δεν έφυγε ποτέ ο Μενέλαος Τζαβέλλας από την παράσταση», είπε χαρακτηριστικά η Νταίζη Λεμπέση στο gossip-tv.gr.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε δημόσια μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη ότι έχει δεχτεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη. Έπειτα ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved