Λεωνίδας Κακούρης: Κάνει γυρίσματα για τη νέα ταινία και έχει μαζί του την οικογένειά του!
Showbiz

Λεωνίδας Κακούρης: Κάνει γυρίσματα για τη νέα ταινία και έχει μαζί του την οικογένειά του!

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης σε εβδομαδίαιο περιοδικό παραχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης και μίλησε για όλα.

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας του κινηματογραφικής δουλειάς «Σμύρνη μου αγαπημένη», στη Μυτιλήνη, ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για την όμορφη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση, παλιές συνεργασίες που μετάνιωσε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα γυρίσματα των «Άγριων μελισσών» που ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

  • Μετά την «Ευτυχία» και το «1826», κάνετε ξανά κινηματογράφο...

«Είναι μαγεία το σινεμά. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ασχοληθεί τόσο πολύ στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας! Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι αυτό για μένα με τη "Σμύρνη μου αγαπημένη", είναι υπέροχη η αύρα που βγάζει το νησί, η αίσθηση που έχουμε στα γυρίσματα, το θέμα της ταινίας. Κάνουμε μια βουτιά στον χρόνο, σε λησμονημένες στιγμές, είτε στη θετική είτε στην τραγική πλευρά της ιστορίας».

  • Είστε εδώ και αρκετές μέρες στη Μυτιλήνη για τα γυρίσματα. Έχετε νιώσει αυτή την αγωνία που έχουν οι κάτοικοι για το νησί τους, που έχει χτυπηθεί και τουριστικά λόγω των προσφύγων;

«Οι κάτοικοι της Λέσβου σηκώνουν στις πλάτες τους αυτό που θα έπρεπε κανονικά να σηκώσει όλη η χώρα. Επειδή έχουμε υπάρξει κι εμείς στο παρελθόν σε παρόμοια θέση. Δεν πρέπει να παραμείνουμε αδιάφοροι. Αν είσαι άνθρωπος με συνείδηση πρέπει να βοηθάς. Αυτό είναι και το μήνυμα της ταινίας. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας, αλλά αντίθετα έχουμε τόσα όμορφα πράγματα για να μοιραστούμε».

  • Με τη Μιμή είχατε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν;

«Είναι η πρώτη μας φορά. Κάποια στιγμή θυμάμαι ήταν να γίνει μια δουλειά και να είμαστε μαζί αλλά τελικά δεν προέκυψε. Στπν ταινία είμαι ο σύζυγός της, ο Δημήτρης Μπαλτατζής, που είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ιδεαλιστής και οπαδός του Βενιζέλου, υπέρμαχος της "Μεγάλης Ιδέας"».

  • Δεν θέλατε αυτό το καλοκαίρι να κάνετε διακοπές, μετά από την τόσο δύσκολη χρονιά με τα γυρίσματα στις «Άγριες μέλισσες»;

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να έχω χρόνο για να ξεκουραστώ, αλλά ήταν τόσο ωραίο το σενάριο της ταινίας και οι συνθήκες, που πραγματικά θα... τρωγόμουν μετά με τα ρούχα μου αν είχα αρνηθεί την πρόταση. Επέλεξα να είμαι εδώ και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Στο νησί μαζί μου είναι και η γυναίκα μου και τα παιδιά μας. Τώρα που εγώ είμαι στο γύρισμα, εκείνοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία! Κάποια στιγμή θα καταφέρω να τους συναντήσω»!

  • Στο παρελθόν είχε τύχει να πείτε «όχι» σε μια πρόταση και να το μετανιώσετε ζηλεύοντας μετά το αποτέλεσμα;

«Μου έχει τύχει το αντίθετο. Να έχω πει "ναι" και να το έχω μετανιώσει! Σε αυτή την περίπτωση το πάλεψα έβαλα το όρια μου. γιατί διαφορετικά θα λυνόταν η συνεργασία μας και θα έφευγα», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved