Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Τελευταία εξέλιξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στην Τρίπολη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, κατηγορείται για ακόμα μία σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, μια γυναίκα αστυνομικός, η οποία είχε γνωρίσει τον Πέτρο Φιλιππίδη, μέσω του Facebook, είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

Η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμα στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε και άρχισε να συνομιλεί μαζί της. Αρχικά δεν υπήρχε κάτι που να της δημιουργήσει υποψίες, η συζήτηση τους αφορούσε στο θέατρο και την είχε καλέσει και σε μια παράστασή του.

Εκείνη ενθουσιασμένη που «κέρδισε» την πρόσκληση από τον πρωταγωνιστή πήρε τη μητέρα της και πήγαν στο θέατρο. Εκεί, όπως της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχε αφήσει τα εισιτήρια. Άνθρωπος του θεάτρου δεν τις άφησε να περιμένουν στην ουρά, αλλά τις οδήγησε στις θέσεις τους.

Μόλις κάθισαν, ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στο Facebook, στο οποίο της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και ότι θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τον δει από κοντά.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν της είχε περάσει κάτι κακό από το μυαλό. Όλα αυτά μέχρι που πήγε στο καμαρίνι του και εκεί είδε έναν διαφορετικό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα βρέθηκε σε ιδιαίτερα άβολη θέση, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του.

Από τότε δεν ξαναμίλησε μαζί του ούτε στο Facebook σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ontime!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved