Ποιος ηθοποιός δηλώνει: «Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση»;
Showbiz

Ποιος ηθοποιός δηλώνει: «Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση»;

Ένας από τους ηθοποιούς που αποτέλεσαν -και συνεχίζουν να αποτελούν- αντικείμενο συζήτησης μετά από καταγγελίες εις βάρος του για βίαιη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας του, ο Γιώργος Κιμούλης βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο. 

O Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για τα δυσάρεστα φαινόμενα βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο, ότι υπάρχει δικαιοσύνη για όποιον έχει φταίξει, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του από την άλλη για τη δίκη των τηλεοράσεων, όπως τη χαρακτήρισε.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει σχολιαστεί πολλές φορές για τις καυστικές δηλώσεις του, σε νέα συνέντευξή του στο Secret και έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση; Κάνω ένα ερώτημα εργασίας. Θα σου πω γιατί: γιατί ήμουν άψογος στη σκηνοθετική του άποψη. Κουβεντιάζαμε, μιλούσαμε χωρίς να τσακωθούμε ούτε μια φορά».

Ο ηθοποιός όμως έσπευσε να επισημάνει:

«Προς Θεού όμως, μην παρεξηγηθώ. Δεν λέω ότι ήταν λάθος οι καταγγελίες».

Για την ατάκα του «πώς τούς πετσόκοψες έτσι;» ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Εγώ έκανα ‘το μικρό ψάρι’ και έγινα viral με την ατάκα. Μου έλεγε ο Γιάννης Οικονομίδης ότι «από αυτή την ατάκα έχουν βγάλει λεφτά οι πάντες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved