Κατερίνα Στανίση: «Ξέφευγα από τέτοιες καταστάσεις. Αυτοί δεν λέγονται άνδρες, είναι κτήνη!»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: «Ξέφευγα από τέτοιες καταστάσεις. Αυτοί δεν λέγονται άνδρες, είναι κτήνη!»

Έχοντας σαράντα χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι, έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι.

Λίγο πριν από την περιοδεία που ετοιμάζει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας η Κατερίνα Στανίση εξομολογείται στην «Espresso» τις αλήθειες μιας ολόκληρης ζωής…

  • Πόσες φορές έχετε παντρευτεί;

Μία και τέρμα!

  • Θα ξαναπαντρευόσταν;

Το έχω αποκλείσει αυτό, εδώ και χρόνια. Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει λόγος!

  • Δεν σας λείπει η συντροφικότητα;

Καθόλου, γιατί έχω μείνει και πολύ μόνη μου και τα κατάφερα μια χαρά. Αλλωστε, το είδαμε το έργο και δεν μου πάνε ούτε ο γάμος ούτε η συντροφικότητα. Δεν έχω τύχη εκεί!


  • Το ότι δεν αποκτήσατε παιδιά ήταν θέμα τύχης ή δικής σας επιλογής;

Μέχρι τα 40 το σκεφτόμουν. Μετά είδα ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εγώ πάντα ήθελα να είμαι η μητέρα που θα είμαι πάνω από το προσκεφάλι των παιδιών μου. Επίσης, ήθελα να ο άνδρας που θα έχω να είναι ίδιος με μένα. Οταν είδα ότι με τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου δεν μπορούσαμε να συνυπάρχουμε, με έκανε να μη θέλω να κάνω παιδιά.

  • Μετά όσα συγκλονιστικά βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ζήσατε καταστάσεις που ήταν εφιαλτικές στη ζωή σας;

Είναι λίγες οι γυναίκες που δεν έχουν υποστεί κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς. Δεν μιλάμε για φλερτ. Μιλάμε για απόπειρες. Είναι άδικο και απάνθρωπο από την πλευρά των ανδρών να βλέπουν τη γυναίκα μόνο για σαρκική επιθυμία.

Ευτυχώς, ήμουν τυχερή και πάντα κάπως ξέφευγα από τέτοιες καταστάσεις! Αυτοί δεν λέγονται άνδρες, είναι κτήνη!

  • Υπήρξε ακραία συμπεριφορά θαυμασμού από θαυμαστή σας όλα αυτά τα χρόνια;

Είχαμε πολλά τέτοια… Και καψουρέματα και τραπέζια να αναποδογυρίζουν και κόψιμο φλέβες είχαμε. Τον βγάζαμε έξω με δεμένα τραπεζομάντιλα στα χέρια για να σταματήσει το αίμα και εκείνος ερχόταν και ξανάεκοβε τις φλέβες. Αγριες καταστάσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved