Σάκης Κατσούλης: Έριξε την Μαριαλένα στη θάλασσα - «Θα μου το πληρώσεις» - Το βίντεο θα γίνει viral
Showbiz

Σάκης Κατσούλης: Έριξε την Μαριαλένα στη θάλασσα - «Θα μου το πληρώσεις» - Το βίντεο θα γίνει viral

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά το survivor συνεχίζουν να κάνουν παρέα και… απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους!

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν στο Νησί των Ανέμων και απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές! Το πρώην ζευγάρι που ήρθε ξανά κοντά μέσα στο survivor, μετά το ριάλιτι επιβίωσης έχουν γίνει αχώριστοι!

Ο επιχειρηματίας και η γυμνάστρια δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και εκείνο που μας ξετρέλανε ήταν όταν ο Σάκης άρπαξε την Μαριαλένα και την έριξε στη θάλασσα! Επική βουτιά από την 26χρονη!

Εκείνη αρχικά τρόμαξε, μετά ξέσπασε σε γέλια και φυσικά σχολίασε με χιούμορ: «Θα μου το πληρώσεις»

Δείτε το!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης στην τελευταία του συνέντευξη δήλωσε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες. Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved