Δύσκολες ώρες για την Φωτεινή Δάρρα - Η οικογένειά της στην Εύβοια! Εγκατέλειψαν το σπίτι τους
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Φωτεινή Δάρρα - Η οικογένειά της στην Εύβοια! Εγκατέλειψαν το σπίτι τους

Δύσκολες στιγμές περνά η Φωτεινή Δάρρα καθώς η οικογένειά της βρίσκεται στην Εύβοια που παλεύει με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η τραγουδίστρια, μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι η αδερφή της και ο γαμπρός της εγκατέλειψαν το σπίτι τους στην Εύβοια και τράπηκαν σε άτακτη φυγή.

Η ανάρτησή της πραγματικά ραγίζει καρδιές.


«Ένα μοναδικό περιβάλλον γύρω από το σπίτι της αδερφής μου και του γαμπρού μου στην βόρεια Εύβοια καταστρέφεται. Έχουν τραπεί σε άτακτη φυγή εγκαταλείποντας τους κόπους μιας ζωής πίσω τους. Ας τελειώσει επιτέλους αυτός ο εφιάλτης. Μαρίνα, Γιώργο ο Θεός κοντά σας και κοντά σε όλους όσους κινδυνεύουν. 🙏🙏🙏

#ελλαδα #φωτια #ευβοια #φωτιάστηνεύβοια #helpgreece #prayforgreece #nevergiveup #neverforget #neverforgive #nature #is #our #home», έγραψε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Δάρρα σζστον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε μιλήσει πρόσφατα για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί και είχε πει: «Συνέβη πάρα πολύ φυσικά. Ούτε καν το συζητήσαμε. Έγιναν όλα πολύ απλά. Έχοντας διανύσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου πια και έχοντας αποκτήσει ωριμότητα, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το αυθεντικό, το αυθόρμητο και το αληθινό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved