Αντίνοος Αλμπάνης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα στο χέρι του μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο!
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα στο χέρι του μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο!

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος πάνω στη γη που αντιμετώπισε κατάματα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε και λειτούργησε με θάρρος και δυναμισμό, αυτός είναι σίγουρα ο Αντίνοος Αλμπάνης

Και τελικά το ξεπέρασε. Μόνο που μερικές... επιπτώσεις εμφανίστηκαν τώρα. Όπως ο ίδιος εξήγησε σε ανάρτηση που έκανε και την οποία συνόδευε με μία φωτογραφία, τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το χέρι του.

Τον πονάει και μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο πόνος αυτός προκαλείται από το λεμφοίδημα που του έχει παρουσιαστεί. Όπως εξήγησε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου εμφανίζεται με μπαταρισμένο χέρι:

«Εάν τα καρκινικά κύτταρα μπλοκάρουν τα λεμφικά αγγεία, μπορεί να προκληθεί λεμφοίδημα. Για παράδειγμα, ένας όγκος που αναπτύσσεται κοντά σε έναν λεμφαδένα ή λεμφικό αγγείο μπορεί να διευρυνθεί αρκετά ώστε να εμποδίσει τη ροή του λεμφικού υγρού.

Το λεμφοίδημα που προκαλείται από τη θεραπεία του καρκίνου μπορεί να εμφανιστεί μήνες ή χρόνια μετά τη θεραπεία. Όταν με βλέπετε με αυτό το γάντι, ούτε έχω στραμπουλήξει το χέρι μου, ούτε μου συμβαίνει κάτι πολύ δυσάρεστο. Απλώς προσπαθώ να προστατεύσω ένα χέρι που πονάει».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved