Παναγιώτης Μπουγιούρης: Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Δείτε την θεαματική αλλαγή του ηθοποιού!
Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Δείτε την θεαματική αλλαγή του ηθοποιού!

Άλλος άνθρωπος ο Παναγιώτης Μπουγιούρης! Ο ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου χρειάστηκε να αλλάξει την εμφάνισή του και η αλλαγή είναι θεαματική!

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μοιράστηκε μία φωτογραφία του με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε την αλλαγή του!

«New part, new look! #actorslife #film #onset #greekchinese 🇬🇷🇨🇳 production» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες θα εισβάλλει ο ηθοποιός! Πέρα από τους Αιμίλιο Χειλάκη, Άρη Σερβετάλη, Δημήτρη Μοθωναίο, και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα γίνει κάτοικος του θεσσαλικού κάμπου!

Ο ηθοποιός συζήτησε με την παραγωγή της σειράς «Άγριες μέλισσες» για τον νέο του ρόλο, που θα είναι καταλυτικός για την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς θα υποδυθεί έναν περιπτερά ο οποίος θα δίνει πληροφορίες στα χρόνια της δικτατορίας.

Ενώ πριν λίγο διάστημα, πήρε μέρος στη σειρά «Σαλμάν Φαρσί», η οποία είναι η ακριβότερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ για την ιρανική τηλεόραση. Ο ρόλος του ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, αφού υποδύεται τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Α'.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved