Γιώργος Κόρομι για Μαριαλένα- Σάκη: «Ήταν πολύ τυχεροί που είχαν ο ένας τον άλλο»
Showbiz

Γιώργος Κόρομι για Μαριαλένα- Σάκη: «Ήταν πολύ τυχεροί που είχαν ο ένας τον άλλο»

Ο Γιώργος Κόρομι, ένα σχεδόν μήνα μετά το τέλος του Survivor μίλησε για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στον έρωτα Σάκη- Μαριαλένας.

Ο Γιώργος Κόρομι, ο φιναλίστ του Survivor έδωσε τη δική του εικόνα για τον έρωτα του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Τελικά η επανασύνδεση του ζευγαριού έγινε στον Άγιο Δομίνικο ή όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα;

Ο Γιώργος Κόρομι απάντησε σε όλα σε συνέντευξη στο περιοδικό OK και έδωσε τη δική του εκδοχή για το ζευγάρι του Survivor.

Εσύ που τους έζησες από κοντά, πιστεύεις ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα επανασυνδέθηκαν μέσα στο παιχνίδι;

Πιστεύω πως όχι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος άφησε να εννοηθεί ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα πουλούσαν τη σχέση τους και ότι αρκετά συχνά όταν έκλειναν οι κάμερες αναρωτιόντουσαν αν τα πήγαν καλά.

Εμένα δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο, Να σου πω όμως κάτι; Κι εγώ θα ήθελα να έχω μια πρώην μου μέσα στο παιχνίδι, γιατί όταν χωρίζω φροντίζω να παραμείνω φίλος με τη σύντροφο μου, να με καταλαβαίνει και να με υποστηρίζει. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν πολύ τυχεροί που είχαν ο ένας τον άλλο. Δεν θεωρώ όμως ότι είχαν οχέση.

Στον τελικό του Survivor ο Σάκης είπε ότι μπορεί στο μέλλον να είναι ξανά μαζί.

Επειδή στις δικές μου σχέσεις όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει, δεν πιστεύω στις επαναουνδέσεις. Για εμένα είναι λάθος να γυρίσεις σε μια προηγούμενη σχέση σου. Αλλά αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Αν ο Σάκης μπορεί να δει το μέλλον του με τη Μαριαλένα, γιατί όχι;

Δεν έχεις επανασυνδεθεί ποτέ με πρώην σου;

Όχι, ποτέ! θα ήταν χάσιμο χρόνου. Ακόμα και με κολλητό μου που τσακωθήκαμε δεν τα ξαναβρήκαμε. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να ταιριάξεις που είναι λάθος να πιέσεις μια σχέση, είτε είναι ερωτική είτε φιλική.

Είχες πολλές σχέσεις στη ζωή σου;

Είχα δέκα σχέσεις μέχρι τώρα. Αλλά κι αυτό το θεωρώ πολύ, γιατί είμαι άνθρωπος που βαριέμαι εύκολα. Και επειδή δεν θέλω ούτε να καταπιέζω αλλά ούτε να καταπιέζομαι, όταν έβλεπα ότι η σύντροφος μου ήθελε να προχωρήσουμε κι εγώ δεν ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα, προτιμούσα από την πλευρά μου να το λήξω, παρά να πουλάω έρωτα για να συντηρώ κάτι που έτσι κι αλλιώς θα τέλειωνε.

Είπες ότι όταν δούλευες στη Μύκονο είχες έντονη ερωτική ζωή. Ποιο είναι το πιο extreme που έχεις κάνει;

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι extrem στον έρωτα. Επειδή μου αρέσει το σεξ, μου αρέσει να το απολαμβάνω. Δεν έχω ταμπού στον έρωτα. Μου αρέσει να ζω τη στιγμή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved