Σοφία Καζαντζιάν: «Ήμουν πολύ τσαμπουκαλού για να το ανεχτώ»
Showbiz

Σοφία Καζαντζιάν: «Ήμουν πολύ τσαμπουκαλού για να το ανεχτώ»

Η Σοφία Καζαντζιάν είναι μια δυναμική γυναίκα στο χώρο του θεάτρου.

Η Σοφία Καζαντζιάν έχει μια σειρά από τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες και αυτό το διάστημα μαζί με τον σύζυγό της, Μάριο Ιορδάνου, γράφουν το σενάριο για την κινηματογραφική ταινία «Bachelor 4».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso η Σοφία Καζαντζιάν μίλησε για τις παραστάσεις που έχει κάνει με τον Μάριο, για το κίνημα #Metoo αλλά και για το σενάριο της κωμικής κινηματογραφικής ταινίας που ετοιμάζουν.

Ποια από τις παραστασείς που έχεις δημιουργήσει και ανεβάσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει την πρώτη θέση στην καρδιά σου;

Ολες, γιατί είναι κάτι παραπάνω από παραστάσεις. Είμαστε εμείς και όλα όσα πιστεύουμε επί σκηνής.

Φέτος, με τα θέατρα κλειστά, έγιναν σκληρές αποκαλύψεις για πασίγνωστα πρόσωπα του θεάτρου, με το κίνημα #Μetoo να γιγαντώνεται και στη χώρα μας. Πώς το είδες όλο αυτό; Σε προσωπικό επίπεδο είχες ποτέ κάποια εμπειρία παρενόχλησης ή λεκτικής βίας;

Λεκτική βία, όχι. Ήμουν πολύ τσαμπουκαλού για το ανεχτώ. Όσο για ανθρώπους που ήθελαν κάτι άλλο, το «όχι» είναι πολύ ωραία λέξη και μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ. Δεν θα ανεχόμουν ποτέ κανένας να μολύνει αυτό που αγαπάω και ήμουν αποφασισμένη να βρω τον δρόμο μου με τους δικούς μου όρους. Χαίρομαι που ακούστηκαν τόσες φωνές. Χαίρομαι που το θέατρο δεν φοβάται και χαίρομαι που ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτές οι λίγες νοσηρές περιπτώσεις δεν έχουν σχέοη με την τέχνη, αλλά με τη στάση κάποιων αρρωστημένων που μία μορφή εξουσίας απλά τους «αποκαλύπτει».

Η αγάπη σου για τα ζώα είναι γνωοτή,το ίδιο και του Μάριου. Πρόσφατα άλλαξε η νομοθεσία με τον βασανισμό να γίνεται κακούργημα. Χάρηκες;

Πραγματικά χάρηκα με αυτή την εξέλιξη και άργησε πολύ. Πιστεύω επίσης ότι το σπίτι και το σχολείο πρέπει να μαθαίνουν στα παιδιά από τη στιγμή που έρχονται σε αυτόν τον κόσμο ότι και τα ζώα πεινάνε, διψάνε, κρυώνουν, φοβούνται, αγαπάνε, δένονται και έχουν το ίδιο δικαίωμα με τον άνθρωπο στη ζωή.

Πέρα από την ταινία «Bachelor 4», η άλλο έχετε στα σκαριά με τον Μάριο;

Κινηματογραφικά ήδη βρισκόμαστε στην προετοιμασία της επόμενης ταινίας μας, ενώ παράλληλα συζητάμε για μια μίνι σειρά θρίλερ, για την οποία είμαστε ενθουσιασμένοι. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις για το ανέβασμα κάποιων θεατρικών παραστάσεων μας εκτός Ελλάδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved