Σάκης Κατσούλης- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Φουλ ερωτικό βίντεο για το ζευγάρι
Showbiz

Σάκης Κατσούλης- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Φουλ ερωτικό βίντεο για το ζευγάρι

Σε ερωτικές σκηνές θα δούμε το «ζευγάρι» που απολαύσαμε στο «Survivor» τους τελευταίους μήνες, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σε ερωτικές σκηνές θα δούμε το «ζευγάρι» που απολαύσαμε στο «Survivor» τους τελευταίους μήνες, αφού η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης θα έρθουν πολύ κοντά για τις ανάγκες του νέου video clip του Λευτέρη Πανταζή.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η αληθινή τους σχέση μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο, ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στο «Secret», αποκάλυψε πως «οι σκηνές θα είναι φουλ ερωτικές». Ο ίδιος, που υποδέχτηκε το ζευγάρι στο σπίτι του, τόνισε πως είδε δύο παιδιά πολύ δεμένα μεταξύ τους. «Ήταν πολύ καλά, έδειχναν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Τώρα, το αν προχωρήσουν παρακάτω δεν το γνωρίζω, είναι δικό τους θέμα πώς νιώθουν, τι θέλουν να κάνουν και αν θέλουν να το δημοσιοποιήσω», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Εγώ τα παιδιά τα λάτρεψα. Ήταν υπέροχα, μιλούσαν με σεβασμό και ήταν ευχάριστη παρέα».

Αυτό θα είναι το πρώτο τους επαγγελματικό βήμα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι οι πρωταγωνιστές στο νέο video clip του Λευτέρη Πανταζή. Το τραγούδι θα έχει τίτλο «Τράβα τη σκανδάλη» και το video θα το σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Οι δυο πρώην παίκτες βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και ο κοινός φίλος του Λευτέρη Πανταζή και του Σάκη Κατσούλη, Μάκης Χρήστου, καθώς και η κόρη του τραγουδιστή, Κόνι Μεταξά.

Αν και οι ίδιοι δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει την ερωτική τους σχέση, είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και αχώριστοι, πραγματοποιώντας συνεχώς κοινές εμφανίσεις, αδιαφορώντας μάλιστα για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους. Η χημεία που έχουν μεταξύ τους είναι φανερή. Ασχέτως αν αποφεύγουν να παραδεχτούν τον ερωτά τους, εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς πως η σχέση που διατηρούν δεν είναι μόνο φιλική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved