Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχει γενέθλια, τα γιόρτασε στη Σαντορίνη και δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!
Showbiz

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχει γενέθλια, τα γιόρτασε στη Σαντορίνη και δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα (12/8) ο Στράτος Τζώρτζογλου και έσβησε τα κεράκια του σε μια άκρως εντυπωσιακή τούρτα.

Ο ίδιος μάλιστα μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι που έστησαν οι φίλοι του για εκείνον στη Σαντορίνη!

Είδαμε λοιπόν την εντυπωσιακή τούρτα αλλά μάθαμε και την ηλικία του - όχι ότι την έκρυβε! Ο Στράτος Τζώρτζογλου λοιπόν έγινε 56 ετών και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, ενώ πάντα έχει δίπλα του την σύζυγό του, την οποία λατρεύει, Σοφία Μαριόλα!

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την τούρτα έκπληξη τα φιλαράκια μου στην Σαντορίνη στο αγαπημένο μου εστιατόριο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός στο Instagram:

Να θυμίσουμε πως «Έχω φτάσει σε μια κατάστα­ση ύπαρξης. Δεν εννοώ ηλικιακά, αλλά από τον τρόπο που έχω ερμηνεύσει τη μέχρι στιγμής πορεία της ζωής μου, που έχω πετάξει πολλά περιττά πράγμα­τα. Έχω βιώσει εποχές με πολ­λά χρήματα, δόξα και κάποιες περιόδους με αφραγκία. Όταν δεν έχεις τίποτα, δεν ξέρεις πώς να έχεις πολλά. Όταν ξαφ­νικά έχεις πολλά και μετά τίπο­τα, ο πόνος είναι διπλός. Οι αλή­θειες που αποκόμισα από αυτά τα σκαμπανεβάσματα ήταν τό­σο μεγαλειώδεις που με έκαναν να "ξεφλουδίσω" το λεγόμενο κρεμμύδι της ύπαρξης για να φτάσω στον πυρήνα του. Έτσι πολλά που θεωρούσα αναγκαία, τα πέταξα μακριά. Έμεινα στη "Φάρμα" επί 10 εβδομάδες. Είχα ανάγκη να επι­κοινωνήσω με τη φύση. Η φύ­ση και η ανά­γκη μου να έρθω κο­ντά σε αυ­τή ήταν το μόνο φιλικό στοιχείο προς εμένα. Στη "Φάρμα" οι διαγωνιζόμενοι ήταν καλά παι­διά που πάλευαν με τα σκοτάδια τους, καθώς όλοι ήμασταν σε έναν αναγκαστικό-καταναγκαστικό συμβιβασμό, ο καθένας ανάλογα με βιοτικό, μορφωτι­κό, ψυχολογικό επίπεδό του, και προσπαθούσαν να συνυπάρξουν με διαφορετικούς ανθρώπους. Μπορεί να μην είχα εμπειρία με τα ζωάκια, όμως γέμισα οξυγόνο και έφτασα σε ένα εξαιρετικό επίπεδο συνειδητοποίησης της ζωής και της ύπαρξης. Είδα με δέος πως οι φιλίες μπορούν να καταστραφούν στο κομμάτι της επιβίωσης. Ήταν μεγάλη αντί­φαση, αλλά την ίδια στιγμή απελευθερωνόσουν από πολλούς φόβους. Η "Φάρμα" ήταν ένα καλό σχολείο και αν μπορούσα να τη διδάξω πλάνο πλάνο θα εκπαίδευα πολύ κόσμο», είχε πει πρόσφατα ο ίδιος σε συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved